Hop do vody! Krásna Shaik v Mexiku na pláži, takto si užívala more s milencom

S prehliadkami to stále nie je také ružové ako pred pandémiou. Krásky, ktoré sa predvádzali na móle, však majú príležitosť zažiariť aspoň na dovolenke. Ako napríklad Shanina Shaik.

16.08.2021 00:00
debata
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Austrálska rodáčka a jedna z tvárí značky Victoria's Secret sa pred pár dňami objavila na pláži v mexickom Tulume, kde sa nevyhla prítomnosti paparazzov. Tí ju filmovali počas toho, ako zamierila do vody, ale tiež pri rozhovore a nežnostiach s partnerom Matthewom Adesuyanom, ktorý jej robil spoločnosť.

Dvojica svoj vzťah prvýkrát oficiálne potvrdila tento rok na sviatok zamilovaných. Shaik zverejnila spoločný záber 14. februára a nazvala potetovaného sympaťáka svojím „valentínom“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SHANINA SHAIK (@shaninamshaik)

Shanina Shaik patrila pred pandémiou medzi žiadané modelky spodnej bielizne a plaviek a aj cez víkend potvrdila, že stále je kráskou s ukážkovými krivkami. Zvýraznili ich ešte viac belasé bikiny s tanga nohavičkami odhaľujúcimi pozadie a mierne vystuženou podprsenkou.

Ako prezradila na vlastnom konte na Instagrame, Mexiko je jej poslednou letnou dovolenkou a potom sa už plánuje pustiť do pracovných záležitostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Shanina Shaik

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...