Sexy aj ako mama zahrabaná v piesku! Rumunská kráska ohúri, veď sa pozrite sami

Idylická pláž, ešte idylickejšie chvíle s najbližšími. Hoci herečku a modelku Madalinu Gheneu vníma verejnosť primárne ako sexsymbol, na pláži v Taliansku ukázala aj svoju rodinnú podobu.

18.08.2021 00:00
627277969 Foto:
Rumunsko-talianska herečka Madalina Diana Ghenea trávila čas s dcérkou a partnerom na Paraggi beach.
debata (9)

Samozrejme, jedným dychom asi treba dodať, že ani v takýchto chvíľach z pôvabov rumunskej rodáčky nič neubudlo. Možno práve naopak. Ghenea, ktorá vyrazila na pláž Paraggi s dcérkou Charlotte a údajným partnerom Andreom Castagnolom, vyzerala mimoriadne sexy a príťažlivo.

Objektívy paparazzov zachytili 34-ročnú brunetku pri stavaní zámkov z piesku. V tej chvíli mala na sebe oblečené biele jednodielne plavky s výraznou aplikáciou na prednom diele. Tie zvýrazňovali jej bujné poprsie. Neskôr sa Ghenea prezliekla do druhého modelu – dvojdielnych čiernych bikín s horným dielom na jedno rameno. Ešte viac zvýraznil jej ukážkové krivky.

Hviezdu filmu Mladosť od Paola Sorrentina nevídať často v materinskej polohe a preto sú zábery z uplynulého víkendu pomerne prekvapivé. Stále existuje veľká časť verejnosti, ktorá ani netuší, že Ghenea je už mamou. Dcéra Charlotte sa narodila počas jej vzťahu s podnikateľom a milionárom Mateiom Stratanom. Rozšírenie rodiny však napriek tomu dvojicu spolu neudržalo.

Madalina Ghenea randila v minulosti napríklad aj s hercom Gerardom Butlerom, jeho kolegom Michaelom Fassbenderom alebo galeristom Vitom Schnabelom. Iba nedávno Ghenea oslávila 34. narodeniny, video z nich si môžete pozrieť na jej Instagrame aj na odkaze vyššie.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #krása #pláž #bikiny #Madalina Ghenea #mama #Madalina Diana Ghenea

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....