Nahý Bloom a jeho výbava kedysi 'zrúcali' internet! V českej Berounke si ho ledva všimli

Už je to pár rokov, čo svet obleteli nahé zábery herca Orlanda Blooma s partnerkou Katy Perryovej na ich romantickej dovolenke.

18.08.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

Svetom digitálnych médií sa v tom čase šírili zábery, ktoré zhotovili paparazzovia a ktoré zvečnili aj celkom odhalenú mužskú pýchu niekdajšieho Legolasa z Pána prsteňov. A, samozrejme, verejnosť ju vtedy aj patrične okomentovala a zdieľala.

Iba pred pár dňami sa veľmi podobný pohľad mohol naskytnúť českým turistom v oblasti Čertovej skály na brehu rieky Berounky, kde sa britský rodák objavil a dokonca si aj zaplával. Očividne na Adama. Dôkaz o tom prináša séria fotografií a krátke video, ktoré zverejnil na vlastnom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vonny (@vonnybomb)

Štyridsaťštyriročný Bloom najprv predvádza výrazné svaly do pol pása ponorený vo vode, na ďalšom zo záberov (preklikajte si ich šípkou hore vpravo) pózuje celkom nahý, pričom jeho pozadie prekrýva len emotikon v tvare „broskyne“. Na fotografii je vidieť, že na opačnom brehu sa nachádza niekoľko slniacich sa dovolenkárov či rodinka na bicyklovom výlete, na čo poukázala aj dánska modelka Helena Christensen v jednom z komentárov.

Fotografie komentovala dokonca aj Bloomova partnerka Katy Perry, s ktorou spoločne vychovávajú dcérku Daisy. „Zlatko, nechám ťa samého na dva dni…,“ napísala len ironicky Perry. Herec Bloom je však zjavným vyznávačom nahoty a už to potvrdil viackrát v minulosti. Najviac ho vraj mrzí, že jeho známe meno a status mu nedovoľuje užívať si komfort toho, že ho nikto nepozná a nefilmuje. Nuž, v susednom Česku asi svojím holým zadkom veľa vody nenamútil. Akurát tej v Berounke…

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #nahota #Instagram #Orlando Bloom #Berounka

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...