Voľná ako vták alebo len provokatívne hore bez? Britney šokovala sériou nových fotiek

Minulý týždeň sa v prípade speváčky Britney Spearsovej udiala zásadná zmena, keď jej otec Jamie Spears súhlasil, že sa vzdá opatrovníctva a spravovania jej majetku. Hudobná hviezda pár dní na to poriadne prekvapila verejnosť.

20.08.2021 00:00
debata (6)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Na instagramovom profile zverejnila Spears zábery, na ktorých pózuje hore bez. Obutá do červených čižiem, v miniatúrnych bikinových nohavičkách na šnúrky a inak celkom obnažená – tak sa postavila 39-ročná blondínka pred objektív. Poprsie si skryla len zvierajúcimi dlaňami.

„Asi sa pýtate, prečo som teraz odhalila moje telo. Nuž, preto, lebo do tohto sveta som sa narodila nahá a úprimne mám pocit, že na mojich pleciach bola taká váha, že som si povedala, chcem sa vidieť takto. Chcem sa vidieť ľahším spôsobom, nahá, taká, aká som sa narodila,“ napísala k záberom Britney. „Som žena, krásna, citlivá žena, ktorá sa potrebuje na seba pozrieť v tej najčistejšej forme. Nie, nebudem zvyšok života robiť polonahé fotky, to by bolo nudné, ale je jasné, ako facka, že to pomáha, keď sa potrebujete cítiť ľahšie na duši,“ doplnila tiež.

Samozrejme, po zverejnení týchto záberov sa objavilo množstvo kritických reakcií. Britney na ne zareagovala provokatívne. O pár dní neskôr pridala ešte jednu sériu záberov – opäť hore bez, s rukami zvierajúcimi svoje poprsie, aby nebolo vidieť intímne partie bradaviek. Pri novej sérii však už komentár chýbal. Blondínka si vystačila len s pár emotikonmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Spears bola posledné mesiace v centre pozornosti kvôli súdnemu procesu o opatrovníctvo nad jej majetkom, ale aj nad ňou samotnou. Jamie Spears spravoval záležitosti svojej dcéry od roku 2008, kedy bola hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni. O ukončenie núteného opatrovníctva sa usilovala 39-ročná Spears niekoľko mesiacov a obvinila svojho otca, že ju nútil vystupovať proti jej vôli, brať lieky, alebo nedovolil vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa. Jamie Spears podľa súdnych dokumentov už skôr odmietol, že by sa podieľal na obmedzeniach v osobnom živote svojej dcéry.

Zo správy jej súkromných záležitostí sa zo svojej vôle stiahol v septembri 2019 kvôli zdravotným ťažkostiam, plynie z dokumentov. Vo funkcii ho nahradila ošetrovateľka Spearsovej Jodi Montgomery. Nové súdne pojednávanie na prejednanie žiadosti bolo podľa Reuters stanovené na koniec septembra.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #Instagram #Britney Spears

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....