Plisovaná sukienka, sexy krivky v bielej: Takto Eiza Gonzales ohúrila cestou na kávu

Elastické legínsy a športová podprsenka sú vôbec tou najčastejšou odevnou voľbou, v akej vídať v uliciach LA krásnu Eizu Gonzalesovú. Minulý týždeň však spravila výnimku. Alebo aspoň "posun".

24.08.2021 00:00
628011585 Foto:
Herečka Eiza Gonzalez si odskočila po rannú kávu v takomto rozkošnom a sexy outfite.
debata (3)

Tridsaťdvaročná mexická rodáčka, ktorá sa naposledy zaskvela vo filme I Care a Lot, si vyrazila po rannú kávu a, samozrejme, paparazzovia jej boli v pätách. Aké prekvapenie ich však čakalo, keď sa Eiza namiesto športovej garderóby rozhodla pre biely komplet – plisovanú krátku sukienku a tielko na tenučkých ramienkach.

Aj tento look mal v sebe istý športový náboj – pôvabná herečka vyzerala tak trochu akoby si odskočila z turnaja na tenisovom kurte alebo z tréningu roztlieskavačiek. Tiež sa však nedá poprieť, že vyzerala mimoriadne príťažlivo. Brunetka, ktorej pôvaby očarili filmárov, ale tiež mnohé módne značky, skrátka vie zaujať.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Svojou krásou, ale tiež zjavnou láskou k športu pritiahla podľa zdrojov z jej okolia aj aktuálneho partnera – profesionálneho hráča lakrosu Paula Rabila. Dvojica sa stretáva už niekoľko mesiacov a pre reportétov sú skutočným magnetom, keďže spolu vyrážajú do ulíc veľmi sporadicky.

Rabil má povesť lámača sŕdc a jeho drsný zjav mu tiež prihráva množstvo fanúšičiek aj fanúšikov – napriek tomu, že pôsobí tak trochu ako „latino-lover“, je rodákom z amerického Marylandu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paul Rabil (@paulrabil)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paul Rabil (@paulrabil)

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #paparazzi #Eiza Gonzáles

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...