Hviezda Rýchlo a zbesilo predvádza krivky na jachte: Sama nie je, žeby nová láska?

Herečku Michelle Rodriguezovú si diváci neodmysliteľne spájajú s postavou z akčnej série Rýchlo a zbesilo. Objavila sa takmer vo všetkých filmoch a celkom logicky patrí aj medzi žiadané objekty paparazzov.

27.08.2021 00:00
debata
zväčšiť Herečka Michelle Rodriguez si užívala dovolenku... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
628603646 Herečka Michelle Rodriguez si užívala dovolenku na jachte pri pobreží Porto Cervo v Taliansku. Spoločnosť jej robila moderátorka Raffaella Zardo.

Tí na ňu tentoraz narazili v talianskom letovisko Porto Cervo, kde pri pobreží relaxovala na luxusnej jachte. Štyridsaťtriročná rodáčka z amerického San Antonia však nebola sama. Okrem Rodriguezovej zachytili objektívy tiež moderátorku Raffaellu Zardo, ktorá v jednom momente dokonca odhalila viac ako možno chcela. Na palube jachty sa totiž prezliekala a odhalila svoje poprsie.

Michelle Rodriguez, ktorá sa zjavne aj pre množstvo akčných ponúk do filmov, udržiava vo forme, pre zmenu predvádzala ukážkovú vyšportovanú figúru v dvojdielnych bikinách.

628625142 Čítajte viac Bieberovci na rande v obkľúčení! A pozrite sa na Hailey, v minišatách vyzerá božsky

Samozrejme, spojenie týchto dvoch dám okamžite vyvolalo otázky o tom, či je Zardo novou partnerkou americkej herečky. Michelle Rodriguez je bisexuálna a v minulosti randila so ženami aj mužmi, medzi jej partnerov patril napríklad rocker Lenny Kravitz a krátky románik mala údajne aj s Vinom Dieselom – kolegom z akčnej série.

Čo sa ženských partneriek týka, azda najznámejšia je topmodelka a herečka Cara Delevingne, s ktorou sa tmavovláska stretávala v roku 2014. Ešte pred ňou to bola herečka Kristanna Loken, ktorú si možno ešte nadšení fanúšikovia Terminátora pamätajú z tretieho filmu série Terminátor, kde stvárnila ženského robotického zabijaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jachta #partnerka #Michelle Rodriguez

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...