Diane Kruger v plavkách upútala paparazzov. Aj muž po jej boku, je to syn slávneho...

Len pár dní dozadu žiarila na červenom koberci v rámci MET Gala. Veľkolepú róbu však už o pár dní vymenila za dobové kostýmy. Aj plavky.

21.09.2021 00:00
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Herečka Diane Kruger prišla na MET GALA a otvorenie výstavy In America: A Lexicon of Fashion v kreácii Prabal Gurung.
debata

Herečka Diane Kruger už o dva dni po veľkolepej módnej akcii vrátila na filmový pľac svojho nového projektu, ktorý je zatiaľ s utajeným názvom. Pozornosť však na ňom novinárov upútalo hneď niekoľko vecí.

Minulý týždeň napríklad zachytili paparazzovia nemeckú rodáčku pri bozkoch s kolegom Rayom Nicholsonom. Samozrejme, išlo o nakrúcanie jednej zo scén, no napriek tomu sa zástupcovia bulvárnych médií tešili zo slušného úlovku. O pár dní neskôr sa im potom podarilo zachytiť aj nakrúcanie scény v exteriéri – pri jazere, kde sa 45-ročná blondínka vyzliekla do plaviek.

VIDEO z nakrúcania:
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Jednodielny červený model odhalil jej udržiavanú figúru. Bývalá modelka a múza módneho domu Chanel však pôsobila očarujúco aj v ďalších záberoch z pľacu.

Nový projekt nepúta pozornosť len menom Krugerovej, ale aj jej mužského kolegu a hlavného hrdinu v podaní Raya Nicholsona. Reč je totiž o synovi jedného z najslávnejších hollywoodskych hercov – Jacka Nicholsona. Charizmatickému Rayovi predpovedajú kritici sľubnú budúcnosť a rozhodne nie iba pre slávne priezvisko. Ray už stihol presvedčiť, že po otcovi zdedil aj talent.

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Diane Kruger #plavky #Ray Nicholson

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...