Brazílska megastar odhalená od pása nadol! Aha, veď toto už ukázala Husárová...

V rodnej Brazílii patrí medzi najväčšie hudobné hviezdy a vďaka spolupráci so speváčkou Madonnou sa brazílska speváčka Anitta prepracovala aj do medzinárodnej pozornosti.

03.10.2021 00:00
632716473 Foto:
Brazílska speváčka Anitta v nočných uličkách západného Hollywoodu.
debata (2)

Iba pred pár týždňami sa Anitta objavila na slávnom podujatí MET Gala, na ktorom sa predviedla v odvážnych, no elegantných šatách. Nasledujúce týždne bola potom vďačným objektom paparazzov v nočných uličkách New Yorku, ale tiež Los Angeles.

Dvadsaťosemročná rodáčka z Rio de Janeira je povestná svojím sexepílom aj odvážnymi kostýmami na pódiu. Aj amerických fotografov však prekvapila, keď si do spoločnosti pred časom vyrazila v priehľadných legínsach odhaľujúcich výrazným spôsobom časť rozkroku. Pri pohľade na tento kúsok sa však v nejednom našincovi objaví pocit deja vú. A nie náhodou!

zväčšiť Bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová... Foto: LGM Production
Veronika Husarova Bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová prišla v kombinácii transparentných legíns Mugler a saka od Borisa Kráľa.

Model z dielne francúzskej značky Mugler mal totiž svoju „premiéru“ práve na Slovensku. Teda aspoň, ak sa zameriame na svet celebrít. Počas finále súťaže krásy Miss Slovensko sa v rovnakom módnom kúsku predstavila slovenská modelka, podnikateľka a bývalá kráľovná krásy Veronika Vágnerová Husárová.

Za jej voľbu vtedy zožala nadšené, ale aj kritické reakcie. Pri pohľade na brazílsku krásku v rovnakom kúsku sa reakcie asi tiež budú rôzniť. V ankete môžete zahlasovať, ktorej z dám tento model pristal viac.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Husárová #Anitta

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...