Kratšie to už nejde! Zvodná Ciara v uliciach, v mini si urobila parádnu reklamu

Jej pôvab a sexepíl fascinuje už nejaký ten rok a zdá sa, že ani s troma deťmi sa speváčka Ciara neplánuje vzdávať zvodného vzhľadu.

03.10.2021 10:00
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Speváčka Ciara v trblietavej kreácii Dundas.
debata (1)

Tridsaťpäťročná americká hviezda sa v závere týždňa objavila v Los Angeles, keď mierila do jedného z nočných podnikov na večeru s kamarátmi. Nezaobišlo sa to bez bleskov a fotoaparátov. Akonáhle Ciara vystúpila z automobilu, spustila sa hotová „paľba“ cvakania. Niet však ani divu – hviezda totiž vyzerala naozaj príťažlivo.

Ciara si na večer v spoločnosti obliekla model poriadne úsporných minišiat – saténová kreácia, ktorá siahala ledva pod zadok a odhaľovala nádherné nohy, bola doplnená trojštvrťovým čiernym kabátikom z podobného materiálu.

VIDEO TU:

Video

Speváčka zvedavým zástupcom médií prezradila, že ide o modely z jej vlastnej kolekcie, ktorú pred časom navrhla a uviedla do obchodov. To je nepochybne skvelá reklama. Donedávna boli totiž fanúšikovia zvyknutí na to, že sa diva objavuje iba v kúskoch od luxusných módnych domov alebo v dizajnérskych odevoch na mieru. Obliecť si na seba model z vlastnej, cenovo dostupnejšej kolekcie – a vyzerať takto dobre – nepochybne zvýši dopyt po speváčkiných odevoch.

Ciara sa len nedávno objavila aj na slávnostnom otvorení výstavy v Metropolitnom múzeu a sprievodnom podujatí MET Gala, kde sa objavila v trblietavých šatách Dundas s číslom 3 na hrudi. Ide o odkaz na dres jej manžela, hráča NFL Russella Wilsona a róbu jej zhotovili na mieru aj s odkazom na tému večera – americkú módu a jej dedičstvo pre svet.

Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Oscar de la...
Tenistka Serena Williams v kreácii Gucci.
+78Speváčka Olivia Rodrigo v kreácii Saint Laurent.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #reklama #modelka #vlastná kolekcia #Ciara #sexy

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...