Páni, ukážte hrude! Levine verzus Phillippe - slávnych fešákov netreba prehovárať

Udržiavať sa vo forme nie je v americkom šoubiznise len "povinnosť" pre dámy. Aj drsnejší zástupcovia brandže sú nútení na sebe makať. Niektorí tak robia aj pred zrakmi paparazzov.

08.10.2021 02:00
636577613 Foto:
Spevák Adam Levine na prechádzke vo štvrti Brentwood, vracajúc sa zo svojho tradičného tréningu.
debata

Obraz, ktorý to vystihuje, sa naskytol reportérom v Los Angeles pred pár dňami. Hneď dvaja známi fešáci sa objavili v uliciach oblečení v športových šortkách, teniskách a… hore bez! Horúce počasie a tréning, ktorý absolvovali, zjavne donútilo speváka Adama Levina z formácie Maroon 5, ale aj herca Ryana Phillippa, aby zhodili tričká. Reportérov však takýmto krokom určite potešili – podobné zábery sa predávajú asi ľahšie.

Levine, ktorému rozhodne nie je cudzie ukazovať odhalené telo, kráčal ulicou v sprievode kamaráta – tzv. sparing partnera z fitka. Prehliadnuť sa nedalo jeho potetované vyšportované torzo, napnuté svaly, ale ani nový účes do tyrkysova zafarbených vlasov. Štyridsaťdvaročný Levine je známy experimentmi so svojím zovňajškom a zdá sa, že za najnovší počin žne zatiaľ na sociálnych sieťach a od fanúšikov samé chvály.

Ryan Phillippe Čítajte viac Svaly ako z ocele! 40-nik Ryan Phillippe ich predvádza na snehu

Herec Phillippe, ktorého si aj mnohí slovenskí diváci pamätajú z filmového hitu Veľmi nebezpečné známosti, oslávil pred necelým mesiacom 47. narodeniny. Pri pohľade na jeho udržiavanú figúru je však jasné, že vek sa pokúša oklamať stoj čo stoj. A tiež treba zdôrazniť, že zatiaľ mu to vychádza.

Viac si pozrite v našom kombinovanom videu tu.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Adam Levine #šport #forma #Ryan Phillippe

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...