Predklonená v sexy póze! Sharon Stoneovú vek nezastaví, takto pózuje na snobskej pláži

Už nejaký ten týždeň sa nachádza v Európe. Po účasti na prehliadke Dolce & Gabbana či premiére novej bondovky v Monaku sa americká herečka Sharon Stone objavila na útese neďaleko luxusného hotela Eden Roc. Nie náhodou.

08.10.2021 00:00
636637992 Foto:
Americká herečka Sharon Stone na záberoch z pobrežia hotela Eden Roc Hotel.
debata

Niekdajšiu hviezdu erotického trilleru Základný inštinkt do tejto vychytenej lokácie priviedlo fotenie pre nemenovaný dámsky magazín. Paparazzom sa však podarilo z väčšej vzdialenosti zhotoviť niekoľko momentiek a mnohé z nich zachytávajú Stoneovú v ukážkovej forme. A nielen v nej. Aj v sexy pozíciách.

Šesťdesiattriročná blondínka sa v jednom momente obliekla do pletených semitransparentných čiernych šiat, pod ktorými mala oblečené dvojdielne čierne plavky. Fotograf ju inštruoval do pózy na skokanskej plošine, z ktorej sa normálne skáče do mora. Stone však namiesto kúpania volila zvodnú pózu a predvádzanie sa pred objektívom.

zväčšiť Princ Albert (63) a Sharon Stone  počas... Foto: Profimedia
sharon stone Princ Albert (63) a Sharon Stone počas prestížneho gala podujatia "Monte Carlo Gala for the Global Ocean", ktoré sa konalo v Monte Carle.

Napriek tomu, že o pár mesiacov herečka oslávi už 64. narodeniny, nedá sa uprieť, že vyzerá naozaj skvelo. A potvrdila to aj počas spomenutých podujatí v uplynulých týždňoch. Herečku v posledných dňoch tiež začali médiá spájať (možno až príliš) často s monackým kniežaťom Albertom.

Neprekvapuje to však, keďže sa Stone ocitla po jeho boku hneď na dvoch rozličných akciách – najprv na charitatívnom gala a následne aj premiére novej bondovky. Princezná Charlene, manželka 63-ročného Alberta, je už niekoľko mesiacov mimo domova.

Či za tým treba hľadať niečo viac alebo ide len o zhodu náhod, sa určite dozvieme časom.


Victoria Sylvstedt  na premiére filmu Nie je...
Speváčka Shirley Bassey na premiére filmu Nie...
+2
Sharon Stone a princ Albert  na premiére...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #Sharon Stone #forma #pózovanie #sexy #záber

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...