Ukázať sa v podprsenke? Je zvyknutá! Krásna Sampaio si to opäť zopakovala

Niekoľko rokov za sebou bola jednou z hviezd slávnej prehliadky Victoria's Secret. Ako jeden z "anjelikov" predvádzala pravidelne sexy kreácie spodnej bielizne.

19.10.2021 00:00
638320355 Foto:
Topmodelka Sara Sampaio na akcii v Los Angeles predviedla odvážny look s odhalenou podprsenkou pod sakom.
debata

Zdá sa, že portugalskej rodáčke Sare Sampaiovej trošku chýbajú časy miernej provokácie a zvádzania na prehliadkovom móle. Na nedávnom podujatí v Los Angeles sa totiž objavila v modeli, ktorý opäť odhaľoval jej spodnú bielizeň.

Tmavovláska si obliekla nohavicový kostým s voľnejším sakom, pod ktorým sa objavil trblietavý sieťovaný top. Ten odhaľoval aj čiernu čipkovanú podprsenku – mimoriadne zvodný kúsok, ku ktorému pridala Sampaio svoje príťažlivé krivky aj oslnivý úsmev.

VIDEO z červeného koberca:
Video

Na akcii Unforgettable Evening Under the Stars však nebola jedinou zvodnou dámou a ani zďaleka nebola jedinou známou tvárou. Podujatie totiž prilákalo aj niekoľko filmových hviezd, medzi nimi napríklad Jane Fonda či herečku Jodie Fosterovú, ktorá prišla s manželkou Alexandrou Madisonovou a tiež speváčku a tanečnicu Paulu Abdulovú alebo herečku Andie Macdowellovú.

Hostiteľmi večera bola pôvabná Natalie Portman a predovšetkým jej manžel Benjamin Millepied. Choreograf a bývalý baletný tanečník totiž ešte v roku 2011 založil projekt pod názvom L.A. Dance Project a výťažok z eventu bol určený práve na jeho podporu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #modelka #podprsenka #Sara Sampaio #event

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...