Mólo vymenila za pláž, modelkovské krivky zostali! Sexy mamina si užíva Mexiko

Tento rok v decembri oslávi 34. narodeniny, čo je v modlingu zvyčajne už vyslúžili "dôchodkový" vek. Pri pohľade na brazílsku krásku Barbaru Fialho však málokomu napadne, že by mala prenechať miesto mladším kolegyniam.

29.10.2021 00:00
639751335 Foto:
Brazílska topmodelka Barbara Fialho na zábere z pláže v Mexiku, kde relaxovala so svojou rodinou.
debata

Rodáčka z Montes Claros, ktorej kariéra číta pestrú plejádu dizajnérskych mien, predvádzanie pre renomované značky či titulné strany magazínov Elle, Harper's Bazaar, GQ alebo Vogue, sa objavila pred pár dňami na pláži v Mexiku. Nebola sama, pricestovala do známej destinácie ako matka a kamarátka a takto si aj užívala pár dní voľna.

Fialho v minulosti predvádzala aj počas slávnej prehliadky značky Victoria's Secret, kde ju celý svet mohol vidieť v sporých a sexy kúskoch bielizne. Tentoraz nebolo nutné ani prehliadkové mólo, aby sa 33-ročná modelka ukázala len vo veľmi sporom plážovom odeve. Miniatúrne bikiny zakrývali naozaj len to najnutnejšie a zároveň odhaľovali štíhlu vysokú postavu a udržiavanú figúru.

Hoci Fialho už dlhší čas na móle nestála (aj preto, že množstvo prehliadok bolo v čase pandémie zrušených), jej príťažlivá zvodné zábery sa objavujú so železnou pravidelnosťou. Naposledy napríklad na stránkach magazínu L'Officiell Brasil, ktoré zdieľala aj na vlastnom instagramovom profile.

Pozrieť si ich môžete nižšie – aspoň budete môcť porovnať, ako sa vám Fialho páči viac. Či pred objektívom profesionála alebo zachytená pohotovými (no nie vždy na lichotivé fotografie mysliacimi) paparazzmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbara Fialho (@barbara)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbara Fialho (@barbara)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbara Fialho (@barbara)

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #krása #pláž #Telo #sexy #Barbara Fialho

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...