Zamaskovaná? Naopak, Rose ukázala v plnej paráde svoju halloweensku výbavu

Uplynulý víkend v znamení Halloweenu mal vo hviezdami nabitom Los Angeles poriadne pestrú podobu. Od prepracovaných kostýmov, inšpirácií filmami či hororovými príbehmi až po odvážne kostýmy pripomínajúce skôr odev zo striptízového baru - nájsť sa dalo všeličo.

02.11.2021 00:00
640858616 Foto:
Modelka Amber Rose na Maxim Halloween Party v Los Angeles.
debata

Do tej poslednej skupiny sa nepochybne radila aj modelka, influencerka a knižná autorka Amber Rose, ktorá kedysi randila s raperom Kanye Westom a naposledy mala niekoľko rokov vzťah s Alexandrom Edwardsom. Ten nedopadol najlepšie, dvojica sa rozišla a Rose svojho bývalého obvinila z početných nevier a zrady. Ako single dáma vyrazila na párty magazínu Maxim v poriadne odvážnej garderóbe.

Modelka Amber Rose na Maxim Halloween Party v...
Moderátor Al Roker (vľavo) a jeho kolegyňa...
+3Moderátori Carson Daly, (vľavo) a Willie Geist...

Roseovú mohli hostia vidieť v kostýme sexy agentky so zlatou pištoľou – v čiernom tope bez prednej časti, ktorý úplne odhaľoval jej poprsie. Aby bolo možné hviezdu fotografovať a následne zábery zverejniť, Amber sa poistila. Intímne partie bradaviek prekryla nálepkami v tvare hviezdičiek.

O tom, že sa napriek tomu nevyhla komentárom o tom, že predvádza svoje halloweenske dyne, však azda ani netreba pochybovať. Bol ich plný internet. Bývalá zamestnankyňa striptízového baru, ktorá sa následne stala modelkou odvážnych záberov, si však z podobných rečí ťažkú hlavu asi nerobí. Podľa zdrojov z akcie sa na párty časopisu Maxim vynikajúco zabávala.

NBC Today Show 2021 Halloween Čítajte viac Vakcína proti covidu, Dorotka aj krstný otec! Hviezdy v halloweenskych maskách boli fakt tvorivé

Amber Rose je dvojnásobná mama. S raperom Wizom Khalifom má osemročného syna Sebastiana. So spomenutým Alexandrom Edwardsom majú takmer 2-ročného syna Slasha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #provokácia #Halloween #Amber Rose

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...