Hviezda Walking Dead má pred 50-kou super formu! A to ste ešte nevideli v plavkách jeho ženu...

Rodinnú dovolenku ešte koncom októbra odštartoval na exotickom Barbadose herec Andrew Lincoln, ktorého seriáloví fanúšikovia asi dobre poznajú z desať rokov nakrúcanej série Živí mŕtvi (Walking Dead) a podaktorí si ho ešte dobre pamätajú z vianočného hitu Láska nebeská.

07.11.2021 00:00
Andrew Lincoln, Láska nebeská, rebríček Foto:
Herec Andrew Lincoln na pláži ostrova Barbados predvádzal svoju ukážkovú figúru.
debata (3)

Londýnsky rodák, ktorý v septembri oslávil 48. narodeniny, síce zamieril na vyhľadávaný ostrov za oddychom a pokojom, no pozornosti paparazzov neunikol. Objektívy bulváru ho zvečnili priamo na pláži, keď si vychutnával more a venoval sa manželke aj svojmu synovi.

Samozrejme, nedalo sa prehliadnuť, že seriálový hrdina, ktorý dlhé roky bojuje pred kamerou so zombíkmi, sa udržiava v ukážkovej forme. Vyšportovaná figúra, pevné svaly, Lincoln skrátka spĺňa kritéria udržiavaného herca, ktorý potrebuje dobrú formu aj ku práci.

zväčšiť Gael Anderson, manželka herca Andrewa Lincolna... Foto: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
640527150 Gael Anderson, manželka herca Andrewa Lincolna na ostrove Barbados počas spoločnej rodinnej dovolenky.

Azda ešte viac ako samotný predstaviteľ Ricka Grimesa však mohla zaujať Lincolnova manželka Gael Anderson, ktorá predviedla príťažlivú figúru v dvojdielnych vzorovaných bikinách. Gael je pritom ešte o tri roky staršia ako jej slávny manžel a má teda 51 rokov. Obrázky pritom naznačujú, že pár zjavne holduje spoločným športovým aktivitám. Alebo ich možno robia každý samostatne, no obaja s nadšením a pravidelne.

walking dead, zombík, zombie, Čítajte viac Prekročil seriál o zombíkoch únosnú hranicu? Živú mŕtvolu spravili z bábätka a zastrelili ho

Hoci Gael Anderson nepôsobí vo svete šoubiznisu, nie je pre ňu celkom neznámy. Sympatická dáma je dcérou známeho muzikanta Iana Andersona z formácie Jethro Tull. Lincoln sa s Andersonovou zosobášil už v roku 2006 a odvtedy žijú v spokojnom a stabilnom manželstve. Láskyplné zábery z Barbadosu zachytili Andrewa Lincolna ako nežne bozkáva svoju polovičku na ústa a balí ju do uteráka.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #manželka #forma #Barbados #Andrew Lincoln

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...