Najsexi muž planéty podľa People? Skrýva sa za touto maskou...

Špekulovalo sa o viacerých kandidátoch, no "víťaz" aktuálneho titulu Najsexi muža planéty podľa magazínu People nejedného prekvapil. Stal sa ním herec Paul Rudd.

11.11.2021 00:00
debata
zväčšiť Herec Paul Rudd na archívnom zábere z roku 2018. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
People Sexiest Man Alive Herec Paul Rudd na archívnom zábere z roku 2018.

Päťdesiatdvaročný hrdina marveloviek zo série Ant-Man zostal vraj novým titulom od populárneho časopisu poriadne zaskočený. Ako prezradil v špeciálnom vydaní magazínu, na obálke ktorého sa nachádza, nepovedal o tom nikomu okrem svojej manželky Julie Yaegerovej.

„Po nejakom chichotaní sa a šoku, že vybrali práve mňa, mi povedala: ‚Vieš čo, majú pravdu!‘ A to bolo fakt milé. Pravdepodobne nehovorila pravdu, ale čo mala v danej chvíli povedať,“ opísal situáciu pre časopis novopečený „najsexi muž sveta“.

Herec Paul Rudd na zábere z roku 2005 pri...
Herec Paul Rudd na zábere z roku 2011.
+5Herec Paul Rudd na zábere z roku 2011.

Paul Rudd tiež doplnil, že dúfa v „pozvania na nejaké sexy večere s Georgom (Clooney), Bradom (Pitt) alebo Michaelom (B.Jordan)“. „A teda nejako som si vydedukoval z toho, že budem teraz viac času tráviť na jachtách. Som nadšený, že konečne môžem trošku rozbehnúť svoj jachtový život,“ komentoval s humorom Rudd, ktorého si mnohí diváci pamätajú aj z komédie Clueless či filmov 40 rokov panic a Nabúchaná.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Iba pár dní pred zverejnením hercovho mena a titulky s jeho portrétom na obálke magazínu People sa špekulovalo o tom, že tohtoročným víťazom by sa mohol stať herec Chris Evans. Posledné tri roky rebríček, ktorého podobu určujú magazín, ovládli afroamerickí zástupcovia šoubiznisu. Minulý rok zvíťazil herec Michael B. Jordan, pred ním to bol spevák John Legend a ešte pred nimi herec Idris Elba.

V zozname sa za uplynulé desaťročie ocitli aj páni ako Blake Shelton, Dwayne Johnson, David Beckham či Chris Hemsworth. Podoba zoznamu víťazov za uplynulých desať rokov bola nasledovná:

2020: Michael B. Jordan
2019: John Legend
2018: Idris Elba
2017: Blake Shelton
2016: Dwayne The Rock Johnson
2015: David Beckham
2014: Chris Hemsworth
2013: Adam Levine
2012: Channing Tatum
2011: Bradley Cooper

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #People #najsexi muž #Paul Rudd #Ant-Man

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...