Zbalil tú najsexi kolegyňu! Sudeikis prichytený v Mexiku, po jeho boku žena s dokonalým telom

Britku Keeley Hazellovú preslávilo predovšetkým jej telo. Dokonalé krivky, plný a prirodzený dekolt, ale tiež ochota odhaliť sa pred objektívmi.

29.11.2021 10:30
645169903 Foto:
Modelka a herečka Keeley Hazell na zábere z letoviska Cabo San Lucas v Mexiku, kde trávila čas s Jasonom Sudeikisom.
debata (2)

Kedysi bola najslávnejším dievčaťom „z tretej strany“ – pre tých nechápavejších, ide o modelku, ktorá sa zvyčajne objavovala v ľahších a bulvárnych médiách na tretej strane – zvyčajne v šteklivej póze či hore bez.

Táto tradícia síce postupne vymizla aj z Veľkej Británie, kde dokázala ešte pred pár rokmi posilniť popularitu mnohých modeliek a pôvabných dievčat, pri samotnej Hazellovej sa však kariéra neskončila s koncom vyzliekania sa pred objektívom. Práve táto 35-ročná Britka sa presadila aj v televízii a filme, kde získala niekoľko menších či väčších úloh. Naposledy ju diváci mohli vidieť v projekte Ted Lasso, oceňovanej komediálnej sérii v hlavnej úlohe s Jasonom Sudeikisom.

A práve meno amerického herca, režiséra a držiteľa ceny Emmy či Zlatý glóbus sa už niekoľko mesiacov spájalo s Hazellovou a domnienkami o tom, že tvoria spolu pár. Dnes už niet žiadnych pochybností.

zväčšiť Modelka a herečka Keeley Hazell na zábere z... Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
645169847 Modelka a herečka Keeley Hazell na zábere z letoviska Cabo San Lucas v Mexiku, kde trávila čas s Jasonom Sudeikisom.

Štyridsaťšesťroč­ného herca a o deväť rokov mladšiu herečku a modelku zachytili objektívy na terase luxusnej vily v mexickom letovisku Cabo. Iba pár dní predtým sa reportérom dokonca podarilo dvojicu zvečniť pri bozkoch. O ich vzťahu teda už niet azda žiadnej pochybnosti. Ani jeden z nich sa však pre médiá na jeho margo nevyjadruje a ani v minulosti nevyjadril.

Jason Sudeikis tvoril dlhé roky pár s herečkou a režisérkou Oliviou Wildeovou, ktorá mimochodom tiež štartovala kariéru najmä svojimi pôvabmi a pózovaním v magazínoch ako Maxim či GQ. Ich vzťah, v ktorom sa narodili dve deti, sa však rozpadol a prispel k tomu asi aj Wildeovej románik so spevákom a hercom Harrym Styleom. Ten prerástol do pevného vzťahu a dvojica tvorí pár už viac ako rok.

Šuškalo sa o tom, že Sudeikisa rozchod poriadne vzal. Potom sa však objavili správy,ako Američan našiel útechu v náručí pôvabnej Britky a vzťah dvojice ešte posilnili nakrúcanie druhej série projektu Ted Lasso.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #láska #Jason Sudeikis #modelka #sexy #Keeley Hazell

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...