Spoznáte slávnu oscarovú krásku? Jej žlté plavky prilákali objektívy, krivky v 45-ke? Tiež!

Mexiko je momentálne plné turistov, aj tých slávnych. Medzi nich sa zaradila aj známa herečka a bývalá modelka, ktorá má na konte sošku Oscara.

30.11.2021 00:00
645287642 Foto:
Hollywoodska hviezda Charlize Theron počas svojej dovolenky v Mexiku.
debata (1)

Reč je o juhoafrickej rodáčke Charlize Theronovej, hviezdy hitov ako Rýchlo a zbesilo, Snehulienka a lovec či drámy Monštrum, za ktorú si v roku 2004 odniesla domov Oscara. Slávna blondínka bola na prvý pohľad na nepoznanie, keď sa však prizriete lepšie – určite vo vysokej pôvabnej dáme z pláže spoznáte hviezdu červených kobercov.

Theron, ktorá je mamou dvoch adoptovaných ratolestí, si na pláž obliekla jednodielne plavky vo výraznej žltej farbe. Tie ešte zvýraznili udržiavanú figúru, ktorú si herečka pestuje od svojich modelingových čias. Hoci pre spomenutý film Monštrum radikálne zmenila imidž aj pribrala, po pár mesiacoch už bola späť vo forme. A zopakovala to viackrát aj pri nakrúcaní ďalších projektov.

zväčšiť Hollywoodska hviezda Charlize Theron na zábere... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1860916816 Hollywoodska hviezda Charlize Theron na zábere z roku 2019.

Tým najbližším, v ktorom diváci budú môcť 46-ročbú herečku vidieť, je The School for Good and Evil v réžii Paula Feiga. Snímka by mala prísť na obrazovky platformy Netflix a momentálne prebiehajú na nej postprodukčné práce. Hviezda sa už pred pár mesiacmi pochválila na svojom Instagrame novým imidžom, ktorý si vypýtala jej postava Lady Lesso v pripravovanom filme. „Diabol si nedáva žiadne prestávky. Nemôžem sa dočkať, keď sa zoznámite s Lady Lesso,“ napísala vtedy Theron k záberu.

Okrem nej sa vo filme objavia aj herecké hviezdy ako Kerry Washington, Michelle Yeoh či Laurence Fishburne.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #pláž #plavky #Charlize Theron

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...