Halle Berry zvolila look makovej bábiky! Jej šaty sú ako z rozprávky

Halle Berry (55) je v poslednom období na červených kobercoch častým hosťom.

08.12.2021 00:00
berry Foto:
Halle Berry na poduajtí Celebration of Black Cinema & Television.
debata (1)

Navyše, pred objektívmi sa neukazuje sama, spoločnosť jej robí partner, hudobník Van Hunt, s ktorým sa začala stretávať na jeseň minulého roka. Bok po boku sa predviedli aj na nedávnom gala podujatí v Los Angeles s názvom Celebration of Black Cinema & Television.

Oscarom ovenčená hviezda, ktorá v auguste oslávila 55 rokov, bola bezpochyby najžiarivejšou hviezdou večera, na ktorom sa okrem nej ukázali ďalšie slávne dámy ako Jennifer Hudson, Ruth Negga či Tessa Thompson. Berry bola počas večera aj jednou z ocenených hviezd, keď si prevzala sošku za svoju doterajšiu kariéru.

Video

Na podujatie, ktoré sa konalo v hoteli Fairmont Century Plaza, zvolila úchvatnú červenú róbu s hlbokým výstrihom a nápadnou vlečkou a sukňou, ktorá nechala vyniknúť dokonalým krivkám slávnej 50-ničky.

halle berry - koláž Čítajte viac Keď zmena, tak nech bije do očí! Halle Berry a jej 5 celkom odlišných oscarových účesov

K modelu zvolila strieborné sandáliky a vlasy si nechala upraviť do jemných vĺn, ktoré jej rozpustené padali na plecia a lemovali krásnu tvár. Už nejaký čas má herečka vlasy zosvetlené a efektné svetlejšie pramene jej naozaj pristanú.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....