Hermiona v bikinách? Fíha, to sú brutálne krivky... a videli ste Watsonovú zozadu?

Kariéru odštartovala ako detská hviezda, no s dospievaním začlo byť jasné jedno - z tejto hereckej hviezdičky vyrastie raz veľká krásavica. A stalo sa.

16.12.2021 00:00
647857254 Foto:
Britská herečka Emma Watson počas dovolenky na Barbadose.
debata (6)

Herečka Emma Watson, dodnes preslávená najviac rolou Hermiony v sérii o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi, má dnes 31 rokov a svet ju považuje za jednu z najkrajších a zároveň aj najštýlovejších hviezd vôbec. Milujú ju fanúšikovia, ale aj módne značky a známi dizajnéri.

Herečka Emma Watson na vyhlásení cien Earthshot...
Herečka Emma Watson na vyhlásení cien Earthshot...
+6Herečka Emma Watson na archívnom zábere v...

Tentoraz však červený koberec, kde sa zvyčajne predvádza v luxusných kreáciách (viac v galérii), vymenila za slnečnú pláž. Začiatkom decembra priletela 31-ročná rodáčka z Paríža, ktorá vyrastala vo Veľkej Británii, na exotický Barbados. Domovský ostrov inej slávnej hviezdy, speváčky Rihanny, je vyhľadávanou lokalitou pre turistov – bežných, ale aj prominentných.

Hereckú hviezdu zachytili objektívy paparazzov najprv na pláži, kde sa zdržiavala v spoločnosti neznámej dámy, pravdepodobne kamarátky. Emma Watson sa predviedla v dvojdielnych čiernych plavkách, ktoré tvoril bandážový podprsenkový top na uväzovanie a nohavičky s vysokým pásom. Tie následne pri záberoch zozadu ukázali Watsonovú naozaj v plnej kráse. A s ukážkovo tvarovaným pozadím.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Guacamouly (@guacamouly)

Prekvapením akurát bolo, že po boku britskej herečky chýbal jej údajný partner. Emma Watson si síce svoje súkromie úzkostlivo stráži, no médiá už pred viac ako rokom objavili, že jej partnerom je Leo Alexander Robinton, tridsiatnik, ktorý podniká a žije v New Yorku. V novembri mala dvojica osláviť svoje ďalšie výročie, no nie je vôbec jasné, či sa tak stalo a či sú vlastne ešte spolu.

Dvojicu naposledy zachytili paparazzovia v máji na romantických fotografiách, kde sa Robinton nežne túli k hollywoodskej hviezde a bozkáva ju na tvár. Či sa nebodaj rozišli, alebo len svoje nežnosti lepšie taja pred objektívmi, ukáže asi až čas.

Zvodné krivky 31-ročnej Emmy Watsonovej na zábere zozadu si však môžete pozrieť už teraz. Na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Emma Watson #Barbados #sexy

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...