Do potravín v priehľadných šatách? Kto iný by si trúfol, ak nie Rita Ora...

Na prvý pohľad prekvapivo zahalená, ale to by asi nemohla byť Rita Ora. Speváčka nedávno poriadne prekvapila návštevníkov malých potravín v Sydney.

19.12.2021 00:00
647967352 Foto:
Speváčka Rita Ora počas nákupu v Sydney v priehľadných čiernych šatách.
debata

Britská hviezda, ktorá sa usídlila u protinožcov aj vďaka svojmu novému partnerovi, sa pred pár dňami objavila na pobreží pláže v Sydney. Paparazzovia ju sledovali po celý čas a mnohí asi krútili hlavou nad tým, prečo je táto 31-ročná rodáčka z Priština tak prekvapivo cudná. Čierne šaty pôsobili na nej prekvapivo decentne. Ale len do istej chvíle.

Keď človek podišiel bližšie, okamžite pochopil, že Rita sa svojho povestného sexepílu a plážového provokovania nevzdáva. Tenučká polopriehľadná látka totiž odhalila čiernu kombináciu pod šatami. Sexy podprsenku aj čierne tanga-nohavičky.

Video
Video: Rita Ora sa prechádza na pláži v čiernych priehľadných šatách. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Na veľké prekvapenie pritom speváčka nezostala takto vystrojená len na pláži, kde sa podobný outfit môže stratiť. V sprievode svojej sestry následne zamierila aj do maličkých potravín, aby urobila menší nákup. Áno, aj s tým rizikom, že iní klienti si budú môcť detailne obzrieť jej vykúkajúce pozadie pod tenučkými šatami.

646335172 Čítajte viac Sexy aj v úbore do fitka! Rita Ora v uliciach Sydney predvádza zvodnú figúru

Počas uplynulého týždňa stihla potom Ora absolvovať aj premiéru novinky Being the Ricardos, v ktorej účinkuje austrálska rodáčka Nicole Kidman. Tá prišla na premietanie s manželom Keithom Urbanom, speváčku Oru sprevádzal jej partner Taika Waititi – novozélandský režisér, scenárista a herec.

Práve ich vzťah je jedným z motívov, prečo sa Ora nachádza už takmer rok v Austrálii. Pribrala však k tomu aj pracovné povinnosti, keďže je jednou z porotkýň v šou Voice Australia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nákupy #Rita Ora #priehľadné šaty #spodná bielizeň

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...