Randila so synom Madonny, ale slávu si užíva aj bez neho! V minibikinách na Barbadose

Aj vďaka slávnejšiemu partnerovi jej tvár spoznali čitatelia bulvárnych rubrík a šoubiznisových portálov.

22.12.2021 00:00
648801565 Foto:
Modelka a dídžejka Kim Turnbull, expartnerka Rocca Ritchieho - syna speváčky Madonny.
debata (1)

Sexy kráska sa objavila pred pár dňami na slnečnom Barbadose, ktorý je v týchto dňoch lákadlom pre množstvo dovolenkárov. Paparazzom však jej pozornosť neunikla. Zachytili ju na pláži v dvojdielnych bikinách na šnúrky, ktoré zakrývali len to najnutnejšie. A tiež s lízatkom v ruke a zvodným úsmevom na perách.

Príťažlivá brunetka pochádza z relatívne známej rodiny. Jej otcom je totiž Alex Turnbull, bývalý skateboardista, bubeník a tiež spoluzakladateľ hip-hopového labelu Ronin Records. Aj to, že bola Kim odmalička obklopená muzikantmi a hudobníkmi, ju priviedlo k dídžejingu, ktorému sa venuje popri práci modelky.

Jej pôvab a charizma zaujali už dizajnérov ako Marc Jacobs či Versace, alebo magazínu LOVE či i-D Magazine, najviac pozornosti sa jej však dostalo v čase, keď sa po jej boku objavoval Rocco Ritchie. Nejde o nikoho iného ako o syna slávnej speváčky Madonny.

Dvojica tvorila pár niekoľko mesiacov a ich spoločné zábery sa objavovali v britskom aj americkom bulvári. Láska však nevydržala a napokon sa Kim s Roccom rozišli, dodnes sa však dá nájsť na jej instagramovom profile niekoľko starších postov, na ktorých je Rocco zachytený.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Barbados #sexy #Rocco Ritchie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...