Len pár šnúrok a sexy krivky dole hlavou? Magnetom na pláži bola táto kráska...

V zostave brazílskych supermodeliek, ktoré pred bezmála dvoma dekádami ovládli svet modelingu, má pevné miesto. Krásna Izabel Goulart pritom aj nedávno ohúrila - dokonalým telom zahaleným len pár šnúrkami. A tiež ohybnosťou.

28.12.2021 00:00
649335903 Foto:
Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej partner, futbalista Kevin Trapp sa predvádzali pred objektívom fotografky Camellie Menardovej na St Barts.
debata (1)

Zaujímavý pohľad sa naskytol návštevníkom pláže na exotickom ostrove St.Barths deň pred príchodom vianočných sviatkov. Práve vtedy sa totiž brazílska krásavica objavila na slnkom zaliatej pláži aj so svojím partnerom – nemeckým futbalistom Kevinom Trappom. Na prvý pohľad to vyzeralo ako romantická idylka – ale po pár minútach už bolo jasné, že ide v prvom rade o fotenie záberov s vianočnou tematikou. A ktohovie, možno chcela dvojica urobiť aj reklamu na vystúpenie Cirque de Soleil.

Tridsaťsedemročná Goulart skočila do náručia svojho urasteného partnera – nie však akoby ste to očakávali. Brazílčanka predviedla ladnú stojku s akýmsi jogovo-gymnastickým držaním tela. Trapp sedel na piesku a pridržiaval ju zospodu tak, aby zostala v rovnováhe. Pri ďalšom zábere sa zase štíhla gazela snažila urobiť mostík a napínala svoje vyšportované stehná a zadoček v prehnutej pozícii vedľa Trappa.

zväčšiť Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej... Foto: IMP/Backgrid/EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
649335935 Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej partner, futbalista Kevin Trapp sa predvádzali pred objektívom fotografky Camellie Menardovej na St Barts.

To všetko prebiehalo pred objektívom fotografky Camellie Menardovej, ale tiež pred objektívmi a kamerami paparazzov, ktorí na St. Barths (obzvlášť v závere roka) nemôžu chýbať.

Izabel Goulart má vo veku 37 rokov neuveriteľne vyšportovanú a definovanú figúru, akú by jej mohli závidieť aj profesionálne športovkyne. Ako však dávnejšie prezradila v rozhovore, je to vlastne aj pointa jej tréningov. Vždy totiž žiada svojich osobných trénerov, aby na ňu boli tvrdí a snažili sa ju pripraviť tak, akoby sa pripravovala na profesionálnu súťaž. Gymnastické pozície by určite zvládla, čo poviete?

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #St. Barths #Izabel Goulart #sexy #Kevin Trapp

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...