Späť tam, kde im je dobre! Herec Cassel so sexy manželkou si užívajú pláž v Riu

Ešte pred Vianocami si odskočili na niekoľko dní do Saudskej Arábie. Tam sa totiž konal prvý ročník filmového festivalu, na ktorý francúzskeho herca Vincenta Cassela a jeho pôvabnú manželku pozvali.

29.12.2021 10:00
649513225 Foto:
Modelka Tina Kunakey na pláži v Rio de Janeiro predvádza svoje ukážkové krivky.
debata

Po „pracovných“ povinnostiach však prišiel už čas na chvíle relaxu a radovánok. Tak ako posledných pár rokov, aj tentoraz ich manželská dvojica so svojou dcérkou Amazonie strávili v Brazílii. Na pláži v Rio de Janeiro zachytili objektívy očarujúcu Tinu Kunakey, v dvojdielnych sexy bikinách s bodkovaným vzorom. Francúzska modelka predvádzala na pláži ukážkovú figúru a zároveň dohliadala na svoju ratolesť.

Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka... Foto: AMMAR ABD RABBO / AFP / Profimedia
646685168 Francúzsky herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina Kunakey tiež navštívili filmový festival Red Sea Film Festival v Saudskej Arábii.

Herec Cassel, ktorého filmoví fanúšikovia dobre poznajú z hitov Purpurové rieky alebo Kráska a zviera, je veľký fanúšik pohybu a rozličných športových aktivít. Jednou z tých obľúbených je aj pádlovanie na doske, pri ktorej zase zachytili paparazzovia jeho.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

Päťdesiatpäťročný Cassel a jeho o 31 rokov mladšia polovička tvoria pár už vyše päť rokov, pričom ich vzťahu veľké šance v minulosti médiá nedávali. Narozdiel od mnohých iných párov sú však stále spolu a podľa zdrojov z ich okolia ich láska stále prekvitá.

Komu už „odkvitla“? Prehľad rozchodov roka 2021 si môžete pozrieť v odkaze nižšie.

Speváčka Monika Bagárová debutovala na spoločenskej akcii s novým partnerom - zápasníkom Makhmudom Muradovom. Čítajte viac Bagárová, Nízlová s Lobotkom či Marcel Forgáč: Toto sú rozchody roka 2021!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Rio de Janeiro #Vincent Cassel #Tina Kunakey

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....