Prvý deň roka 2022 a hneď s kandidátkou na najsexi krivky? Má 40 a telo plážovej bohyne

Len pár hodín po tom, čo svet privítal nový rok 2022, sa na pláži v rodnej Brazílii objavila jedna z najslávnejších krások tejto krajiny. A tiež to bolo veru parádne "uvítanie".

03.01.2022 07:30
650269335 Foto:
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio predvádzala na pláži v rodnej krajine svoje ukážkové krivky.
debata (3)

Bývalá hviezda značky Victoria's Secret, topmodelka Alessandra Ambrosio, sa tak, ako každoročne, objavila v brazílskom Florianopolise. Obľúbené centrum dovolenkárov zlákalo nielen ju, ale aj skupinu priateľov, staršiu dcéru Anju a, samozrejme, nechýbal ani partner Richard Lee.

S ním 40-ročná kráska slávila sviatočné chvíle v závere uplynulého roka vôbec prvýkrát. Dvojica sa totiž dala dohromady v marci minulého roka, tesne po tajnom rozchode Ambrosiovej s bývalým priateľom Nicolom Oddim. Pohľady na zaláskovaný párik pritom hovorili jasnou rečou – obaja sú ešte stále v ošiali prvotného šťastia zamilovanosti.

Video
VIDEO: Alessandra Ambrosio s dokonalým telom na pláži. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Brazílska krásavica sa spokojne usmievala a neustále sa túlila ku svojmu partnerovi, ktorý podobne ako ona pracuje ako model. Na záberoch paparazzov je však viditeľne jasné ešte čosi ďalšie – forma 40-ročnej mamy dvoch detí je doslova ukážková! Teda, niežeby niekedy v minulosti nebola. No v kombinácii bielych bikín s košíkovou podprsenkou a miniatúrnymi nohavičkami vyzerala Alessandra lepšie

zväčšiť Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio a jej... Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
650257342 Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio a jej partner Richard Lee si spoločne užili prvý deň nového roka 2022 v modelkinej rodnej Brazílii.

ako kedykoľvek predtým. A tak trošku aj ako Bond-girl.

Niet sa však veľmi prečo diviť, že sa Ambrosiovej darí udržiavať si takú famóznu figúru aj so štyrmi krížikmi na chrbte. Modelku vídať takmer na týždennej báze pri nejakých športových aktivitách, či už je to joga, návšteva posilňovne, plážový volejbal alebo džoging. V tomto smere sa našli aj s Leem, ktorý je rovnako veľkým fanúšikom športu.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #pláž #Alessandra Ambrosio #sexy #Richard Lee

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...