Ona odhalila dokonalú figúru! Manželova óda na jej telo schytala tvrdú kritiku...

Prelom starého a nového roka strávili na dovolenke. Pod rozpáleným slnkom a len v bikinách. Speváčka a herečka Katherine McPhee ani netušila ako a spôsobila poriadny rozruch. Aj s manželom.

04.01.2022 00:00
650164642 Foto:
Speváčka a herečka Katharine McPhee Foster predviedla v červených jednodielnych plavkách na Havaji ukážkovú postavu.
debata (1)

Bývalá účastníčka šou American Idol sa objavila na pláži v červených jednodielnych plavkách. A hoci išlo o zahaľujúcejší model, než na aký sme v prípade svetových celebrít zvyknutí, jedno sa nedá prehliadnuť – McPhee má ukážkovú formu. Tridsaťsedemročná umelkyňa predviedla na dovolenke na Havaji vyformované príťažlivé telo. Minulý rok pritom McPhee priviedla na svet svoje prvé dieťa a mnoho fanúšikov na internete s nadšením komentovalo, ako úžasne pár mesiacov po pôrode vyzerá.

Lenže, ani americká kráska a ani jej manžel, ktorým je 72-ročný hudobný producent David Foster, asi netušili, čo spôsobí Fosterov obdivný komentár na jej figúru priamo na sociálnej sieti. David Foster, inak otec piatich dospelých dcér, totiž v čase havajskej dovolenky zavesil na Instagram záber svojej polovičky v inom plážovom modeli. Čierne dvojdielne bikiny odhaľujúce jej ploché a vyšportované bruško, usmiata manželka a komentár k tomu… „aké dieťa?“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Foster (@davidfoster)

Nuž, lenže to prilákalo aj kritikov, ktorí sa okamžite pustili do Fostera, že velebí povrchnú mániu celebritných mamičiek zhodiť čo najskôr popôrodné kilogramy a vystaviť telo nerozumným diétam či bezhlavému cvičeniu a chudnutiu. Takéto komentáre však poriadne nasrdili samotnú protagonistku celej umelej kauzy – Katherine McPheeovú.

„Je mi to ľúto, ale nie je nám to ľúto,“ napísala rázne na vlastnom profile, kde zverejnila fotografiu práve v červených jednodielnych plavkách. „Vám všetkým, ktorí sa s tým neviete vyrovnať, to možno pomôže. V mojich 20-tich aj 30-tich rokoch som bojovala s váhou. 10-krát som šla hore a dole. Cítite sa vďaka tomu lepšie? Nie je na tom nič zlé – väčšina ľudí to robí.“

„Kilá z tehotenstva som zhodila bez diéty, bodka. Nechala som moje telo robiť si to po svojom a našla som si skvelého trénera. To je všetko. A hádajte čo? Pravdepodobne v určitom okamihu opäť priberiem, ale koho to zaujíma? Prestaňte sa cítiť dotknutí tým, čo uverejňujú ľudia, ktorí majú nulový vplyv na váš život, a choďte ďalej. Možno by ste mali mať skôr postoj v duchu… ‚och, to je pekné, že si myslí, že jeho žena je sexy.‘," odkázala ešte McPhee.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #bikiny #Instagram #manžel #Katherine McPhee #David Foster

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....