Dcéra Martina a Paltrowovej s otcom v Mexiku! Táto 17-ka je magnetom pláže

V posledný deň roka to bola americká herečka Dakota Johnson, s ktorou spevák a hudobník Chris Martin trávil chvíle v mexickom turistickom letovisku. O pár dní ho však objektívy zachytili v spoločnosti ďalšej krásky.

04.01.2022 10:00
Chris Martin a Apple Martin Foto:
Spevák a skladateľ Chris Martin a jeho dcéra Apple Martin na spoločnej dovolenke v Mexiku.
debata (3)

Na prekvapenie mnohých išlo o Martinovu vlastnú krv – jeho dcéru Apple Martin, ktorú má s herečkou a bývalou manželkou Gwyneth Paltrowovou. Dlhonohá a vysoká blondínka, ktorá zjavne figúru aj zjav zdedila po slávnej mame, bola okamžite magnetom pláže. Už v minulosti sa pritom radar médií obrátil smerom ku celebritnej tínedžerke. Predovšetkým v momentoch, keď sa objavila po boku svojej mamy – dnes viac podnikateľky ako herečky. Mnohí užívatelia internetu sa nadchýnali tým, akú podobu rodinné duo má a tiež, do akej krásy Apple vyrástla.

Sedemnásťročná plavovláska rovnako upútala aj v spoločnosti svojho otca. Oblečená do plážových šortiek a bikinovej podprsenky so zvieracou potlačou. So šiltovkou na hlave a úsmevom na perách. Apple skrátka vyzerala, že si chvíle rodinnej blízkosti užíva naplno.

zväčšiť Spevák a hudobník Chris Martin na dovolenke v... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Chris Martin a Apple Martin Spevák a hudobník Chris Martin na dovolenke v Mexiku trávil chvíle aj so svojou dcérou Apple. Tá stihla poriadne vyrásť, sedemnásťročná blondínka, ktorej mamou je herečka Gwyneth Paltrow, bola magnetom pláže.

Do Mexika, kde sa momentálne dvojica nachádza, pricestoval pred pár dňami aj Martinov a Paltrowovej mladší syn, dnes 15-ročný Moses. Toho však objektívy na pláži nezachytili. Namiesto neho robil Martinovcom spoločnosť neznámy mladík, pravdepodobne kamarát alebo priateľ pôvabnej tínedžerky.

Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Čítajte viac Vždy, keď Gwyneth Paltrow zverejní fotku dcéry, fanúšikov ohromí! Je fakt nádherná

Štyridsaťštyriročný frontman formácie Coldplay, ktorá nedávno ohlásila, že plánuje vystupovať v roku 2025, pôsobí ako šťastný muž. Nielen že mu osud doprial dve krásne deti, ale tiež má výbornú vzťah s exmanželkou a jej súčasným manželom a po boku jednu z najsexi hviezd Hollywoodu Johnsonovú. Tá sa v roku 2021 objavila na viacerých akciách kvôli promo aktivitám v rámci oceňovaného projektu The Lost Daughter. Zábery z červeného koberca si môžete pozrieť tu.

Herečka Dakota Johnson v kreácii Schiaparelli.
Herečka Dakota Johnson v kreácii Gucci na 10:...
+5Herečka Dakota Johnson v šatách Gucci.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #rodina #Dakota Johnson #Chris Martin #Apple Martin

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....