Jednoducho vau! Doktorka Quinnová šla v 70-ke do plaviek, jej figúra je famózna

Motivačné posolstvo sa pred pár dňami rozhodla zdieľať na sociálnej sieti známa televízna hrdinka polovice 90-tych rokov a miláčik českého aj slovenského publika z tohto obdobia. Reč je o Jane Seymourovej, predstaviteľke milovanej doktorky Quinnovej.

05.01.2022 00:00
596820269 Foto:
Herečka Jane Seymour na zábere, ktorý vznikol na Havaji v marci roka 2021. Už vtedy bolo jasné, že vo veku 70 rokov vyzerá famózne.
debata

Hviezda úspešného seriálu, ktorá okrem účinkovania v ňom má na konte napríklad aj rolu v jednej z bondoviek či niekoľko komediálnych úloh, sa rozhodla s fanúšikmi podeliť o záber z pláže. „Keď sa vás život snaží zraziť dolu, vždy sa pozerajte smerom nahor,“ napísala herečka Jane Seymour k fotografii. Určite ešte viac ako jej „duchovné posolstvo“ však zaujala samotná fotografia. Dáma, ktorá minulý rok oslávila okrúhle sedemdesiate narodeniny, na nej totiž pózuje v plavkách a predvádza štíhlu figúru a pôvabne vyformované pozadie aj stehná.

Pochvaly a ódy sledovateľov nenechali na seba dlho čakať. Niektorí sa nebáli ani použiť trochu humoru. Na otázku Seymourovej, ktorá sa tiež v odkaze pýtala, aké sú ciele jej fanúšikov v roku 2022, totiž niektorí odpovedali aj nasledovne: „Dostať sa späť do formy ako ty!“

sestričky 4, sestričky, svarinská, Čítajte viac Emma Čaputová, zaľúbený Prachař či zrútený Delon lákali... no najčítanejšia je ONA - najkrajšia slovenská herečka!

Herečka už pred Vianocami vyvolala rozruch na sociálnych sieťach zábermi so svojím seriálovým kolegom a dlhoročným priateľom Joeom Landom. Americký herec, ktorý v seriáli Doktorka Quinnová stvárňoval rangera Sullyho, sa v spoločnosti Seymourovej objavuje poslednú dobu relatívne často. O tom, že by medzi ex-kolegami bolo niečo viac, však asi nemusíme špekulovať.

Lando, ktorý minulý rok 9. decembra oslávil okrúhlu 60-ku, žije už štvrťstoročie so svojou manželkou Kirsten Barlowou. Tú si vzal v roku 1997, teda rok pred skončením vysielania seriálu Doktorka Quinnová. Jane Seymour má za sebou štyri nevydarené manželstvá, z ktorých pochádzajú jej štyri ratolesti.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #plavky #forma #Jane Seymour

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...