Poriadna nádielka sexi kriviek v bikinách! Na tejto jachte by chcel dovolenkovať nejeden z nás

Nie jedna, ale hneď niekoľko ďalších príťažlivých žien sa zišlo na jachte pri pobreží brazílskeho letoviska Florianopolis. Jednou z nich bola aj slávna topmodelka, vďaka ktorej sa pozornosť paparazzov obrátila na všetkých zúčastnených.

05.01.2022 10:40
650641300 Foto:
Topmodelka Alessandra Ambrosio (prvá otočená tvárou do objektívu sprava) si užívala vo Florianopolise v Brazílii so skupinou kamarátok na jachte.
debata (1)

Asi už správne tušíte, reč je o brazílskej topmodelke Alessandre Ambrosio, ktorá sa už od posledných dní minulého roka nachádza v obľúbenej brazílskej destinácii. Kým pred pár dňami ju objektívy paparazzov zachytili v spoločnosti jej partnera Richarda Leeho, tentoraz sa zdalo, že si 40-ročná kráska užila aj dámsku jazdu. Na palube prenajatej menšej jachty v zálive.

Objektívy z člna, ktorý kotvil o pár desiatok metrov ďalej, zachytili nielen sexy štyridsiatničku v ukážkovej forme – zdá sa, že aj Ambrosiovej kamarátky si potrpia na to, aby sa udržiavali fit a v sexy podobe. Paluba bola plná krások rôzneho veku, všetky však s postavami a krivkami modeliek.

Video
VIDEO: Alessandra Ambrosio a jej kamarátky si v bikinách užívali na jachte.

Dámsku spoločnosť podľa záberov doplnil jeden muž – podnikateľ Eric Chambers, ktorý je partnerom jednej z prítomných dám – modelky a wellness koučky Ludi Delfino. S týmto párikom si krásna Alessandra a jej partner Richard Lee užívajú už niekoľko dní dovolenky.

Chamber si zase zjavne užíval chvíle, keď sa rozbláznené kamošky začali zabávať a tancovať do rytmov hudby a následne skákať do vody. Všetko fotografoval na mobil – určite aj preto, aby to následne „dievčatá“ mohli zdokumentovať na svojich sociálnych sieťach.

650269335 Čítajte viac Prvý deň roka 2022 a hneď s kandidátkou na najsexi krivky? Má 40 a telo plážovej bohyne

Na profile, ktorý vlastní práve slávna brazílska topmodelka, pribudlo v posledných dňoch niekoľko záberov z brazílskej pláže a idylky zamilovanej Alessandry. Okrem fotografií, na ktorých vidieť, ako sa s partnerom Leem bozkávajú pri západe slnka, pribudla aj rodinná fotografia. Ambrosio totiž zverejnila aj záber so staršou dcérou Anjou. Tá výšku a miery zjavne zdedila po slávnej mame a zdá sa, že môže už čoskoro vykročiť v jej profesionálnych šľapajach.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #pláž #bikiny #Alessandra Ambrosio #jachta #sexy

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....