Nová žena po boku rapera Westa? Záber z pláže vraví jasne, týmto mu musí pripomínať bývalku Kim

Románik s ruskou modelkou Irinou Shaykovou sa nepotvrdil, ale zdá sa, že tentoraz už Kanye West skutočne randí s novou ženou. Po jeho boku sa objavila americká herečka - sexy Julia Fox.

06.01.2022 00:00
debata (2)
Video
VIDEO: Kanye West a Julia Fox odchádzajú z reštaurácie Carbone.

O dvojici ako o potenciálnych partneroch sa začalo špekulovať už pred pár dňami – tieto reči následne potvrdil „úlovok“ paparazzov, keď sa im podarilo dve celebritné tváre zachytiť spoločne dva večery za sebou. Tmavovláska Fox, ktorá si zahrala v kritikmi oceňovanom filme Uncut Gems, si s Westom vyrazila do reštaurácie Carbone v New Yorku. Ešte predtým sa spoločne vydali aj na predstavenie na Broadway.

Tridsaťjedenročná Fox pritom pútala pozornosť svojím outfitom – mala totiž na sebe elastický top zvýrazňujúci krivky a nohavice s nízko posadeným pásom, z ktorých vykúkali šnúrky nohavičiek.

zväčšiť Herečka Julia Fox na zábere z pláže v Miami,... Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
650513171 Herečka Julia Fox na zábere z pláže v Miami, kde sa objavila deň po rande s Kanye Westom.

O deň neskôr však už taliansko-americkú herečku zachytili paparazzovia na pláži v Miami, kam si vyrazila so skupinou priateľov. Tam sa brunetka predviedla v jednodielnych čiernych plavkách a ukázala svoje krivky. Pri pohľade na Foxovú je azda každému jasné jedno – West musí mať slabosť pre dámy s kyprým a väčším pozadím. Podobné, akým disponuje jeho exmanželka Kim Kardashian, predviedla aj Julia Fox.

zväčšiť Herečka Julia Fox vyrazila na premiéru No... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 Tribeca Festival - "No Sudden Move" Premiere Herečka Julia Fox vyrazila na premiéru No Sudden Move len pár týždňov po pôrode syna. Oblečená v šatách Giorgio Armani.

Ako však píše portál PageSix.com, či sa z dvoch rande vykľuje aj čosi viac, nie je celkom isté. „Neviem,“ odpovedala vraj herečka jednému z paparazzov, keď sa jej opýtal, či znovu vyrazí s raperom a dizajnérom na rande. Julia Fox sa minulý rok stala mamou, pričom otcom jej dieťaťa je jej bývalý partner, profesionálny pilot Peter Artemiev. Toho hviezda verejne (na sociálnej sieti Instagram, kde ju sleduje viac ako 600-tisíc ľudí) obvinila z drogovej a alkoholovej závislosti a tiež z toho, že ju nechal samu s päťmesačným dieťaťom a všetkými účtami a dlhmi.

648670404 Čítajte viac Rande v kine! Kardashianku pristihli s milencom slávnych žien, už to skrátka neutají

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #pláž #paparazzi #Kim Kardashian #Kanye West #Julia Fox

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...