Telo 50-nika?! Pri svaloch a forme Marka Wahlberga zblednú aj 'namakaní' športovci

Od mladosti bola jeho fyzická forma a telo jednou z devíz, s pomocou ktorých budoval kariéru. Herec a bývalý model Mark Wahlberg však ani po troch dekádach nezmenil nič na svojom prístupe k vyšportovanej forme.

07.01.2022 00:00 , aktualizované: 06:28
Mark Wahlberg Foto:
Herec a podnikateľ Mark Wahlberg predviedol na pláži Barbadosu svoje vyšportované a svalnaté telo (ne)päťdesiatnika.
debata (2)

Otec štyroch detí a jedna z najlepšie platených hviezd Hollywoodu sa už tradične začiatkom roka vybral s celou rodinou na dovolenku na slnečný ostrov Barbados. Tam pravidelne ponúkne v úvode nového roka príležitosť paparazzom overiť si, ako to vlastne vyzerá s jeho formou. Výnimku neurobil ani v prvých dňoch roka 2022. A dobrá správa… forma je stále ukážková.

Wahlberg oslávil minulý rok okrúhle päťdesiate narodeniny, no keď prechádza po pláži s vyrysovanými a napumpovanými svalmi, mnoho mužov o polovicu mladších zbledne závisťou. Hrdina jedného z filmov série Transformers si skrátka potrpí na tvrdý tréning a odmenou je mu zúročenie v podobe vyšportovanej figúry.

Hemsworth Čítajte viac Zima v Prahe filmovému Thorovi vadí, ale... Sneh a mráz v Rakúsku si poriadne užíva

Samozrejme, pre mnoho mužov, mladších aj starších, je americký herec vzorom, čo sa týka svojho prístupu ku športu a tréningu. To Wahlberg využil viackrát, či už čo sa týka spojenia s niekoľkými športovými značkami, ale tiež tvorbou vlastného programu na cvičenie. O časť jeho režimu či tréningových aktivít sa v minulosti podelil aj na sociálnych sieťach.

Video
VIDEO: MArk Wahlberg na pláži Barbadosu. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Samozrejme, so statusom akčnej hviezdy je pre Wahlberga vlastne akousi povinnosťou udržiavať sa vo forme. Nie je v tom sám, keďže v Hollywoode sa nachádza niekoľko ďalších kolegov, ktorí denne drú v posilňovni alebo pod vedením osobného trénera. Spomenúť stačí napríklad Dwayna Johnsona či Chrisa Hemswortha. Obaja menovaní páni sú však o pár rokov mladší…

V galérii si pozrite známe mužské hviezdy vo forme, ako ich priniesol rok 2021 na záberoch paparazzov z pláže či tréningu.

Herec Colin Farrell počas svojho tréningu v...
Herec Luke Evans na pláži v Miami začiatkom...
+17Herec Richard Madden, hviezda hitu The Eternals...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Mark Wahlberg #forma #Barbados #svaly #hviezdy vo forme

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...