Shawn Mendes vítal nový rok odhalenými svalmi, ale single... teda vlastne počkať!

Možno sa spamätával z rozchodu, možno len oddychoval a dával si pauzu od objektívov. Speváka Shawna Mendesa však od ohlásenia rozchodu s kolegyňou Camilou Cabello vídať nebolo. Až doteraz. Ale vrátil sa vo veľkom štýle.

08.01.2022 00:00
651088307 Foto:
Spevák Shawn Mendes spoločne na pláži v Miami.
debata (2)

Dvadsaťtriročný kanadský spevák sa v úvode roka 2022 objavil na pláži v Miami, kde ho zachytili objektívy paparazzov so skupinkou kamarátov. Mendes si síce uvedomil, že ho sledujú objektívy, ale to ho neodradilo od toho, aby sa správal čo najprirodzenejšie a „ponúkol“ objektívom aj trochu svojho povestného sexepílu.

Hviezda reklám na spodnú bielizeň Calvin Klein vošla do vody, omočila sa a potom predvádzajúc svoje vyšportované telo zamierila smerom k ležadlu. Pre fanúšikov aj fotografov vystrúhal Mendes aj pár úsmevov.

Video
VIDEO: Shawn Mendes na pláži v Miami. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Hoci niektoré americké médiá špekulovali aj o tom, či za rozchodom dvojice nie je tretia osoba, to sa doposiaľ nepotvrdilo. Rovnako ako Mendes aj speváčka Camila Cabello vítali nový rok single, bez partnerky či partnera, no v spoločnosti blízkych kamarátov. Speváčka na svojom Instagrame zverejnila záber z exotickej dovolenky na bližšie nešpecifikovanom mieste.

Herec Colin Farrell počas svojho tréningu v...
Herec Luke Evans na pláži v Miami začiatkom...
+17Herec Richard Madden, hviezda hitu The Eternals...

Správy o rozchode s americko-kubánskou speváčkou Cabellovou obaja muzikanti podporili spoločným vyhlásením, že zostávajú priateľmi – Mendes následne vydal srdcervúcu skladbu It'll be okay, ktorá podľa všetkého hovorí práve o rozpade celebritného vzťahu. Ešte prekvapivejšie sú však informácie, ktoré sa objavili v amerických médiách v rovnaký deň ako sa Mendes slnil na pláži v Miami.

O niekoľko hodín neskôr ho totiž zachytili objektívy práve v spoločnosti Camily v uličkách vilovej štvrte, kde spoločne venčili ich psa Tarzana. Či to značí, že sa dvojica znovu dala dokopy, alebo sú len vzornými „spolurodičmi“ ich štvornohého miláčika, ktorého si zadovážili v čase ich vzťahu, však nie je jasné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa camila (@camila_cabello)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #pláž #forma #Miami #Shawn Mendes #Camila Cabello

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....