Tatko DiCaprio v Karibiku: On má talent a o sexy zábery sa postará... jeho Camila!

Tradičná novoročná dovolenka sa pre herca Leonarda DiCapria a jeho polovičku Camilu Morrone opäť raz odohráva v exotickom Karibiku. Počas uplynulého víkendu dvojicu zachytili pri pobreží ostrova St. Barths.

10.01.2022 00:00
Camila Morrone a Leonardo DiCaprio Foto:
Modelka a herečka Camila Morrone strávila prvé dni na ostrove Svätého Bartolomeja v spoločnosti svojho partnera Leonarda DiCapria. Kým známy herec veľmi na udržiavanie formy nemyslí, jeho polovička vyzerala v dvojdielnych čiernych bikinách superzvodne.
debata

Držiteľ Oscara je magnetom pre paparazzov, keďže aj po niekoľkých dekádach kariéry patrí medzi najslávnejších hercov súčasnosti – nie je teda prekvapením, že na DiCapria poľujú reportéri už niekoľko dní. Odmenou im boli nielen zábery z piatka, kde sa herec v spoločnosti príťažlivej partnerky objavil v prístave jedného z turistických miest na Ostrove svätého Bartolomeja, ale následne aj fotografie z plážovej idylky.

Štyridsaťsedemročný Leonardo sa s pôvabnou Camilou a skupinkou priateľov najprv vybrali na kratší výlet na motorovom člne, ktorý ich odviezol na súkromnú pláž, kde si mohli užiť trochu oddychu bez pozornosti bežných turistov. Ani tu sa však nevyhli špičkovým objektívom s niekoľkosto­metrovým dosahom. Vďaka nim vznikli aj zábery, ktoré vyvolali pozornosť verejnosti.

zväčšiť Modelka a herečka Camila Morrone strávila prvé... Foto: IMP/Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
651380878 Modelka a herečka Camila Morrone strávila prvé dni na ostrove Svätého Bartolomeja v spoločnosti svojho partnera Leonarda DiCapria. Kým známy herec veľmi na udržiavanie formy nemyslí, jeho polovička vyzerala v dvojdielnych čiernych bikinách superzvodne.

Hviezda najnovšieho hitu z produkcie Netflix, satirickej komédie Don't look up, sa zjavne počas vianočných sviatkov dobre najedla – alebo je to jednoducho tak, že DiCaprio narozdiel od väčšiny svojich hollywoodskych kolegov nie je stresovaný neustálou snahou udržiavať si vyšportovanú postavu a svalnaté pevné brucho. Konieckoncov, aj v spomenutom filme naposledy stvárnil váženého vedca, ktorý je manželom a otcom dvoch dospelých synov. A tak nejako Leonardo pôsobí aj v civile.

Mark Wahlberg Čítajte viac Telo 50-nika?! Pri svaloch a forme Marka Wahlberga zblednú aj 'namakaní' športovci

To, čo mu však v porovnaní s hercami ako Marh Wahlberg či Dwayne Johnson „chýba“ vo fyzickej výbave, poľahky nahradí svojím hereckým talentom. A, samozrejme, ešte je tu príťažlivá Camila Morrone. Modelka a herečka, ktorá je od Dicapria mladšia o 23 rokov, sa objavila na pláži v dvojdielnych čiernobielych bikinách a predviedla ukážkovú sexy figúru.

Herec Colin Farrell počas svojho tréningu v...
Herec Luke Evans na pláži v Miami začiatkom...
+17Herec Richard Madden, hviezda hitu The Eternals...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #bikiny #Leonardo DiCaprio #forma #Camila Morrone

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....