Za lásku na pláži dva roky v base? V Dubaji je to realita

Sudca v Dubaji o týždeň odročil pojednávanie s dvojicou z Veľkej Británie, ktorú zatkli za sexuálny styk na pláži. Hoci pár požiadal o urýchlenie procesu, súd presunuli na 9. septembra.

02.09.2008 22:05
leto - láska - známosť - romantika - sex - pláž Foto:
Nežnosti na pláži v Dubaji by ste si mali radšej odpustiť.
debata

Tridsaťšesťročná Michelle Palmer a o dva roky mladšieho Vincea Acorsa zatkli policajti 5. júla skoro ráno na pláži, kde sa cudzinci údajne oddávali sexu po rušnom hotelovom večierku. Úrady Spojených arabských emirátov ich obvinili z mimomanželského sexu, neslušného správania na verejnosti a opilosť.

Prípad oboch Britov hýbe dubajskou tlačou. Obhajca pár tvrdil, že sa Palmer musela podrobiť po zatknutí lekárskemu vyšetreniu, ktoré preukázalo, že nemala sexuálny kontakt s mužom. Ona sama pri výsluchu povedala, že sa s Acorsom iba objímala a bozkávala. Aj to je však v islamskom svete neprípustné, najmä ak nejde o manželov.

Dubaj je známy toleranciou k západným turistom, no stráca tým sympatie medzi moslimami. Siahol preto k nebývalým opatreniam a len od júla zatkla polícia na plážach takmer 80 návštevníkov. Väčšinou sa tak stalo za nedostatočné oblečenie, nahotu, kúpanie bez hornej časti plaviek a za správanie, ktoré je v islame považované za neslušné.

debata chyba

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...