Hviezda Kliniky Grace na pláži predvádza krivky v bikinách a... lásku k tomuto mužovi!

Na lásku nikdy nie je neskoro. Potvrdzuje to aj herečka, ktorej tvár dobre poznajú fanúšikovia seriálu z nemocničného prostredia - jedného z najväčších televíznych hitov Klinika Grace.

11.01.2022 00:00
650874698 Foto:
Herečka Kate Walsh a jej partner Andrew Nixon na pláži v Austrálii.
debata

Reč je v tomto prípade o Kate Walshovej, predstaviteľke lekárky Addison Montgomeryovej. Paparazzovia sympatickú herečku zachytili pred pár dňami na pláži v Austrálii.

Walsh, ktorá tento rok oslavuje poljubileum v a októbri dovŕši 55. narodeniny, zaujala pozornosť reportérov takmer okamžite. Dôvodom je, samozrejme, známa tvár, ale tiež krivky, ktoré predviedla v dvojdielnych vzorovaných bikinách. Ešte viac než plážové „odhalenie“ však potom zaujal aj fakt, že Walsh vyzerá byť mimoriadne šťastná v súkromí.

Po boku rodáčky z Kalifornie sa objavil jej partner Andrew Nixon, s ktorým sa mala zoznámiť v úvode roku 2020 na výletnej plavbe a s ktorým odvtedy tvorí pár. Dvojica kráčala spoločne po pláži ruka v ruke, v jednom momente si dali zamilovaný bozk a dokonca s úsmevom zapózovali paparazzom.

Seriály z nemocničného prostredia sú stále v kurze a samozrejme, že aj Slovensko má svoje krásne herečky v prestrojení za doktorky.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Zdá sa, že s urasteným Austrálčanom muselo ísť o lásku na prvý pohľad a poriadne vášnivú. Americká herečka sa totiž kvôli nemu presídlila do Austrálie, kde najprv strávili prvý polrok 2020 v spoločnej karanténe a následne sa nadobro rozhodli usadiť v Perthe. Andrew Nixon je členom známej farmárskej rodiny so spoločnosťou Nixon Farming.

Walsh sa pritom po pauze v niekoľkých sériách vrátila aj do divákmi milovanej Kliniky Grace, ktorej 18. séria mala premiéru minulý rok v septembri. Na margo tohto veľkého „comebacku“ uviedla: „Bolo to jednoducho krásne a bola som nesmierne potešená.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Austrália #Klinika Grace #priateľ #Kate Walsh #mall.tv

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...