Cassel so sexy manželkou na pláži? Ona ledva zahalená, iskry ich vášne lietajú naokolo

Sú magnetom pre paparazzov aj v ďalekej Brazílii. V jej prípade sú to nádherné krivky a zvodný vzhľad, u neho ide tiež o hviezdny status. A spoločne lákajú aj ich láskou. Iskrenie jej nechýba ani po pár rokoch manželstva.

14.01.2022 00:00
651299211 Foto:
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka Tina Kunakey na pláži v Rio de Janeiro. Iskrenie medzi nimi nejde prehliadnuť.
debata (6)

Herec Vincent Cassel a modelka Tina Kunakey trávia pravidelne začiatok roka v slnečnej Brazílii, kde francúzsky herec vlastní nehnuteľnosť. Na slnkom zaliatej pláži v Rio de Janeiro ich vídať doslova na dennom poriadku. Objavili sa tam aj pred pár dňami a ako inak, prilákali objektívy paparazzov aj zraky okolia.

Pri dvadsaťštyriročnej Kunakeyovej to vlastne ani neprekvapí – stačí sa pozrieť, ako vyzerá, keď sa vyzlečie do bikín. Súmerné a zvodné krivky, intímne partie ledva zahalené pár centimetrami látky a oslnivá krása s exotickým nádychom. Francúzskemu hercovi Casselovi počarovala už pred pár rokmi a z vášnivého románika, o ktorom sa hovorilo najprv, sa odrazu vyvinula žiadosť o ruku, manželstvo aj spoločný potomok – dcérka Amazonie.

zväčšiť Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka... Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
651299223 Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka Tina Kunakey na pláži v Rio de Janeiro. Iskrenie medzi nimi nejde prehliadnuť.

Hoci je hrdina filmov Purpurové rieky či Kráska a zviera od svojej polovičky starší presne o 31 rokov, zdá sa, že tento rozdiel zatiaľ ani jeden z dvojice nerieši. A ich vzájomná chémia a iskrenie sú neprehliadnuteľné. Vidieť to bolo aj na záberoch reportérov, ktorí zachytili manželov pred pár dňami (ako inak, na pláži…).

646685168 Čítajte viac Veštili im krátku budúcnosť! Rozdiel 31 rokov však týmto manželom neprekáža...

Cassel s úsmevom provokoval a laškoval so svojou manželkou, ona mu to vracala gestami aj úsmevmi. Následne sa dvojica v nežnom objatí vybrala späť ku svojim ležadlám a herec vtisol krásnej Tine bozk do vlasov. Aj zdroje z okolia páru hovoria, že táto dvojica si sadla naozaj vo všetkom a veľmi si porozumeli. Vincent Cassel bol v minulosti manželom filmovej divy Monicy Bellucciovej, s ktorou má aj dve dcéry. Tie vraj majú so svojou macochou veľmi pozitívny vzťah.

Izabel Goulart na pláži na ostrove  St-Barth v...
Bývalá americká topmodelka Kristen Pazik na...
+34Na pláži v Miami zachytili objektívy Ivanku...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #pláž #Vincent Cassel #manželia #sexy #Tina Kunakey #iskrenie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...