Mossovej nevlastná sestra úplne nahá na sociálnej sieti! Vyzerá TOP, ale veď za tieto zábery ju zrušia

Hoci takú slávu ako jej staršia nevlastná sestra nikdy nedosiahla, o pozornosť záujem určite nemá. A zaslúžene. Na nedávnej dovolenke zachytili objektívy Lottie Mossovú v poriadne sexy "zbroji". A ešte odvážnejšia bola na sociálnej sieti.

19.01.2022 00:00
653676857 Foto:
Modelka Lottie Moss počas svojej dovolenky na ostrove Antigua.
debata (5)

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Londýna, ktorá má so slávnou topmodelkou Kate Mossovou spoločného otca, si to pred pár dňami namierili na slnečnú Antiguu. V luxusnej vile neďaleko pobrežia síce mohla snívať o tom, že bude nerušená – to sa však nestalo. Objektívy príťažlivú blondínku zachytili v momente, keď sa sama fotografovala – zjavne na sociálnu sieť. Odetá do dvojdielnych bikín značky a ľahučkého polopriehľadného kaftanu zvodne krútila svojimi krivkami a špúlila pery.

K Mossovej sa neskôr pridala aj kamarátka, ktorá svojím sexepílom nijako nezaostávala. Jej prítomnosť je však zjavne tiež dôvodom, prečo sa na sociálnej sieti objavili zábery z dovolenky, ktoré vyzerajú priam ako od profesionálneho fotografa. Dobrá „kamoška“ fotila Lottie na Instagram.

zväčšiť Modelka Lottie Moss dorazila na párty British... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
British Vogue and Self-Portrait Party Modelka Lottie Moss dorazila na párty British Vogue x Self-Portrait tiež.

Jej osobný profil na tejto sociálnej sieti obsahuje sériu plážových záberov, ale nepochybne ešte odvážnejšie sú fotografie, ktoré pridala Lottie Moss z pripravovaného magazínového editoriálu. Pózuje na nich totiž celkom nahá.

Hoci Instagram má relatívne prísnu politiku za zverejňovanie sexy nahých záberov, posledná fotografia, ktorú modelka pridala v pondelok, sa na jej profile zatiaľ nachádza. Fanúšikom (najmä tým mužským) možno až zabehlo, keď videli akt s odhaleným pozadím svojej obľúbenkyne. Vy si môžete záber pozrieť tiež, teda aspoň do momentu, „kým ho nezmažú…“

Mossovej nevlastná sestra Kate pred pár dňami oslávila 48. narodeniny – môžete si pozrieť aj jej inšpirácie na odtiene blond farby vo vlasoch – tu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lottie Moss (@lottiemossxo)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lottie Moss (@lottiemossxo)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lottie Moss (@lottiemossxo)

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #bikiny #Instagram #paparazzi #sexy #Lottie Moss

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...