Na titulkách môže byť aj nahá, ale do lietadla! Krásna Olivia Culpo zažila na letisku potupu

Môže sa chváliť zvodnými krivkami, ale nie každý je na ne zvedavý. Aspoň nie, keď príde na lietanie. Bývalá svetová kráľovná krásy Olivia Culpo nedávno zažila poriadne prekvapenie na letisku.

19.01.2022 13:00
653523361 Foto:
Modelka a bývalá Miss Universe Olivia Culpo si užívala slnko v Mexiku, po jej boku nechýbal priateľ Christian McCaffrey, ktorý je hráčom amerického futbalu.
debata (11)

Dvadsaťdeväťročná kráska odletela pred pár dňami do vychýreného mexického letoviska Cabo. Predtým než nastúpila do lietadla však musela prehodnotiť svoj „letecký“ outfit. Culpoovú požiadal člen posádky, aby sa viac zahalila, keďže modelka mala na sebe len čierne elastické šortky a podprsenkový top so svetríkom bez gombíkov.

Jej sestra Aurora zachytili na instagramovej story, že si Olivia, hviezda z titulnej strany magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue, musela požičať teplákovú mikinu od svojho partnera – športovca Christiana McCaffreyho, aby vôbec mohla nastúpiť do lietadla.

zväčšiť Hráč Carolina Panthers Christian McCaffrey na... Foto: SITA/AP, Nell Redmond
Panthers Football Hráč Carolina Panthers Christian McCaffrey na tréningu NFL v Spartanburgu v júli 2021.

Sestru Auroru podobné počínanie poriadne rozčúlilo. Možno aj to bol dôvod jeho zdokumentovania na internete. „Pozrite sa na ňu, veď vyzerá rozkošne. Vyzerá patrične, nie? Zavolali nás k pultu a povedali, že si musí dať na seba košeľu, inak nemôže ísť na palubu. Tak mi povedzte, či to nie je celé pos..né? American Airlines… tak veľmi vás milujem, prosím dostaňte ma do Cabo,“ pridala ešte Aurora k incidentu, ktorý sa udial už minulý týždeň.

Do mexického letoviska však zjavne slávna kráska, jej partner McCaffrey aj dve sestry a skupina urastených mužov napokon doleteli. Dôkazom sú najnovšie zábery paparazzov, ktoré sa objavili v agentúrach a na sociálnych médiách.

Ako inak, reportéri tentoraz už zachytili Oliviu v plnej kráse – dvojdielnych bikinách s vysokým pásom a odhalenými zvodnými tvarmi. Predviedol sa však aj McCaffrey (25), ktorý je hráčom tímu Carolina Panthers v NFL. V plážových šortkách ukázal svalnaté vyšportované telo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #krása #bikiny #Olivia Culpo #sexy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...