Nežnosti na pláži, jej krása opäť odhalená v bikinách! Ambrosio sa túli k milencovi

Zďaleka nie prvýkrát sa paparazzom a reportérom naskytol takýto obrázok - brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio sa vrátila tam, kde to miluje. Na pláž a k volejbalovej sieti. S mužom, ktorého (očividne) miluje.

25.01.2022 06:27
655760560 Foto:
Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej partner Richard Lee v prestávkach plážového volejbalu na pláži v Santa Monice.
debata (1)

Štyridsaťročná mama dvoch dcér sa počas uplynulého víkendu opäť objavila pri zápase plážového volejbalu so skupinkou priateľov, s ktorou veľmi často vyráža za týmto príjemným športom pod slnečnými lúčmi. Po jej boku nechýbal model a súčasný partner Richard Lee.

Na videu, ktoré zhotovil jeden z paparazzov, sa zdá, že viac ako samotná hra zaujímala partnerskú dvojicu prítomnosť jeden druhého. Nežnosti, objatia, bozk na krk, šiju, pery či na líce, ledabolé dotyky – partneri, ktorí sú spolu od jari minulého roka, sa stále akoby nevedeli jeden druhého nabažiť. Aj zdroje z modelkinho okolia hovoria o tom, že sa kráska po uši zahľadela do svojho kolegu z brandže, s ktorým ju zoznámili spoloční známi.

Video
VIDEO: Ambrosio s partnerom Leem na pláži. Zdroj: Profimedia

Iba krátko pred štartom ich vzťahu pritom Alessandra Ambrosio ukončila vzťah so svojím predchádzajúcim partnerom Nicolom Oddim. Dlhé roky však bola partnerkou Jamieho Mazura, amerického podnikateľa a producenta, s ktorým má aj obe dcérky.

653523361 Čítajte viac Na titulkách môže byť aj nahá, ale do lietadla! Krásna Olivia Culpo zažila na letisku potupu

V spoločnosti staršej Anje ju vídať v spoločnosti azda rovnako často ako s aktuálnym partnerom Richardom Lee. Syn Noah vraj veľa voľného času trávi práve so svojím biologickým otcom Mazurom.

Ambrosio patrí medzi najznámejšie modelky posledných dvoch dekád, ako kráska s dokonalými krivkami bola roky hviezdou značky spodnej bielizne Victoria's Secret a pôsobila na pozície jedného z jej „anjelikov“. Okrem toho je však žiadaná aj ďalšími komerčnejšími firmami na módu a kozmetiku a niekoľko rokov patrila do TOP 10 najlepšie zarábajúcich modeliek planéty.

Pozrite si 12 najsexi momentov Alessandry Ambrosio

Modelka Alessandra Ambrosio nechýbala.
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio počas...
+9Topmodelka Alessandra Ambrosio v kreácii Balmain.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikiny #volejbal #Alessandra Ambrosio #Richard Lee

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...