Na pláži ako vytesaná krásna socha! Za touto dámou bude ešte Sean Penn banovať

Ich láska ani manželstvo nevydržali, ale zdá sa, že herečka Leila Georga, exmanželka Seana Penna o mužskú spoločnosť núdzu nemá. Na pláži v Sydney bola obklopená hneď troma fešákmi - v tomto prípade kolegami.

28.01.2022 00:00
656710997 Foto:
Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi Beach predviedla svoje vyšportované telo.
debata (2)

Dvadsaťdeväťročná Leila, ktorá sa narodila v Sydney, no striedavo pôsobila aj vo Veľkej Británii a v USA, sa počas osláv takzvaného Australia Day objavila na jednej z preplnených častí pláže Bondi Beach. Dôvodov, prečo je na ňu upretej toľko pozornosti, by sme asi našli viac. Jeden však veľmi viditeľný. Vysoká a štíhla herečka predviedla v dvojdielnych červených športovcýh bikinách ukážkovú figúru.

George už dávnejšie potvrdila, že šport a lásku k nemu má v krvi. Realita je toho odrazom, pevné telo, vyrysované bruško, na tele hádam ani gram tuku – dcéru známeho herca Vincenta D'Onofria možno za uvedené naozaj len chváliť.

zväčšiť Sean Penn a Leila George. Foto: Profimedia
sean penn Sean Penn a Leila George.

Šport bolo aj to, čo ju spájalo vo voľnom čase s examanželom Seanom Pennom – americkým hercom a aktivistom, ktorý po pár rokoch randenia Leilu požiadal o ruku. Svadba sa konala, no po roku aj pár mesiacoch došlo na krízu, ktorú partneri nerozchodili. Pre Penna tak ide o tretie neúspešné manželstvo (prvé bolo so speváčkou Madonnou a druhé s herečkou Robin Wrightovou) a pre Leilu prvý rozvod.

Britain Dubai Divorce Čítajte viac Dubajský šejk má zaplatiť pri rozvode 550 miliónov libier: Na najdrahšie rozvody však nesiaha, tu sú!

Paparazzovia, ktorí krásku sledovali v stredu na austrálskej pláži, však poukázali aj na to, že Leila patrí medzi dámy, ktoré nebudú mať núdzu o pánsku spoločnosť. Aj keď by šlo len o kolegov. Hneď traja, herci Lincoln Younes, Alexander England a Kick Gurry sa nachádzali v jej spoločnosti, čo vyvolalo rozličné komentáre na sociálnych sieťach. Zdroje z okolia Georgeovej však tvrdia, že momentálne sa ešte na nový vzťah necíti. Mužskej spoločnosti sa nestráni, ale chce byť zatiaľ ešte pár mesiacov single.

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute...
+11Miranda Kerr na podujatí  InStyle Awards v  Los...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Austrália #Sean Penn #Leila George

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...