Fakt tesnotka! Modelke Baikovej na pláži zakrýval intímne partie len tenučký prúžok

Plážová móda posledných rokov priniesla aj kreácie, ktoré zahaľujú skutočne len to najnutnejšie. Ale niekedy je viac (látky) skrátka viac.

01.02.2022 00:00
657341567 Foto:
Modelka Alina Baikova si užívala slnko na Miami. Jej okolie zase (možno až príliš provokatívny) výhľad.
debata

Na pláži v Miami počas víkendu zachytili objektívy paparazzov (a asi aj nejedno pozorné oko bežných návštevníkov) modelku Alinu Baikovu. Niežeby bola nejako extrémne slávna, hoci v modelingovej brandži meno má… Na pláži v Miami však bola stredobodom pozornosti najmä pre svoju plážovú garderóbu.

Štíhla a vysoká rodáčka z Ukrajiny, ktorá sa dlhé roky kamaráti aj so slovenskou modelkou Michaelou Kocianovou, sa objavila na pláži v rozdielnej kombinácii bikinovej podprsenky a miniatúrnych nohavičiek s bodkovaným vzorom.

V prípade kúsku odevu smerom od pása nadol však naozaj išlo len o pár centimetrov látky – tenučký prúžok strategicky zakrýval intímne partie, no stačilo by len málo a ktohovie, aké zábery by paparazzovia mali k dispozícii…

Ukrajinka je už nejaký čas partnerkou amerického podnikateľa s realitami Patrika Carrolla. Ten sa nedávno na svojom Instagrame pochválil superluxusnou vilou v Miami, ktorá sa stala jeho domovom. Je pravdepodobne, že ho bude obývať práve s 33-ročnou kráskou. Viac fotografií si môžete pozrieť na odkaze z jeho Instagramu – kliknutím šípky vpravo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #pláž #bikiny #modelka #Miami #Alina Baikova

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...