Vanessa Hudgens šla do bikín v Mexiku! Takto si užíva slnko, more a provokáciu

Čas na oddych s priateľmi si našla v uplynulých dňoch americká herečka a speváčka Vanessa Hudgens. Jej zábery z Mexika rozpálili internet.

04.02.2022 00:00
658248075 Foto:
Herečka a speváčka Vanessa Hudgens na dovolenke v Mexiku.
debata

Tridsaťtriročná brunetka, ktorej kariéru odštartovalo účinkovanie v populárnom Hugh School Musical, sa objavila so skupinkou priateľov na jednej z pláži v mexickom letovisku Cabo San Lucas. Samozrejme, bez pozornosti paparazzov sa to neobišlo. Hudgensovej hlavu síce zakrýval klobúčik a na tvári mala nasadené slnečné okuliare – jej totožnosť však v skupinke žien a mužov nešlo prehliadnuť. Ani pepermintové bikiny, ktoré odhaľovali príťažlivé krivky a v niektorých záberoch aj ukážkovo vytvarované pozadie.

Zachytila ho aj herečkina dobrá kamarátka, hudobníčka GG Magree, ktorá bola súčasťou výletníckej zostavy. Ďalším z nich bol americký umelec Vince Rossi a celé trio si mexický výlet zjavne užilo, čo naznačujú aj zábery zo sociálnych sietí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

Vanessa Hudgens bola dlhé roky partnerkou herca Austina Butlera, pred ním tvorila pár aj s ex-kolegom z High School Musical – hercom Zacom Efronom. Momentálne sa zdá, že je už nejaký čas bez partnera, no zábery naznačujú, že si tieto „single“ chvíle užíva naplno.

Hudgensovej spevácky talent mohli nedávno vidieť televízni diváci v snímke Tick, tick… boom!, ktorú nakrútil Lin Manuel Miranda v hlavnej úlohe s hercom Andrewom Garfieldom. V jeho prípade sa šušká o tom, že za stvárnenie hudobného a muzikálového autora Jonathana Larsona by si mohol vyslúžiť minimálne nomináciu na Oscara. Za výkon už má Zlatý glóbus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #Vanessa Hudgens

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...