Je nádherná, ale do očí sa jej pozerá ťažko! Hviezda Eufórie v uliciach predvádza ukážkový dekolt

Hoci nie je hlavnou hrdinkou populárneho seriálu Eufória z produkcie HBO, o pozornosť rozhodne núdzu nemá. Herečka Sydney Sweeney si ju vyslúžila svojím talentom pred kamerou, ale aj fyzickým vzhľadom.

07.02.2022 00:00
659760170 Foto:
Americká herečka Sydney Sweeney prichádza na stretnutie s priateľmi do pekárne Diddy Riese v Los Angeles.
debata (2)

Plavovláska, ktorá sa minulý rok objavila aj v úspešnom projekte Biely lotus, patrí momentálne medzi najpôvabnejšie herečky svojej generácie. A patrilo by sa povedať, že asi aj tie fyzicky najpríťažlivejšie. Okrem pôvabnej tváre disponuje aj zvodnými krivkami, prirodzenými a tak trošku odkazujúcimi na podobu filmových ikon 60-tych a 70-tych rokov.

Keď sa 24-ročná Sweeney objavila počas víkendu v uliciach Los Angeles (prišla na stretnutie s kamošmi do vychýrenej pekárne, no sledovaná paparazzmi), opäť ponúkla príležitosť na obdiv jej vzhľadu.

Herečka Zendaya na zábere z októbra 2021 v...
Herečka Zendaya pózuje fotografom v kreácii od...
+12Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Balmain.

V bielych širších džínsach a tope nad pupok vystúpila z auta a predviedla svoj prirodzený pôvab aj príťažlivý kyprý dekolt, ktorý sa už ocitol viackrát aj v hľadáčiku televíznej či filmovej kamery (Sweeney sa vyzliekla pred kamerou aj v seriáli Eufória).

Zároveň však nedávno vyhlásila, že je skvelé pracovať s tvorcami, ktorí nebazírujú len na jej odhaľovaní sa pred kamerou. Čo platí aj pre projekt z produkcie HBO. Jej hrdinka Cassie mala byť vraj podľa scenára obnažená v množstve scén, no veľkú časť z nich si Sydney Sweeney prediskutovala s tvorcami.

LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Čítajte viac Ako nádherná gazela v pavučinách: Zendaya na premiére vyrazila dych... ale pozor, kto ju kopíruje?

„Sú tam momenty, keď Cassie mala byť hore bez, ale povedala som Samovi Levinsonovi (pozn. režisér a scenárista Eufórie), že nemám pocit, že to je v danej scéne nutné. Bol skvelý a povedal, že to nepotrebujeme,“ citoval herečku The Independent.

Súhlasíme, pretože Sydney Sweeney má naozaj herecký talent. Ale občas si dopriať aj pohľad na jej fyzickú krásu je tiež príjemné, čo poviete?

Video
VIDEO: Sydney Sweeney v uliciach púta pozornosť ako na obrazovke Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #dekolt #Euphoria #Sydney Sweeney

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...