Bieberova ex v bikinách na pláži? Niet divu, že z nej nespustili oči (a objektívy)

Prvýkrát na seba strhla pozornosť po tom, čo sa prevalilo, že o ňu prejavil záujem spevák Justin Bieber. Hoci stále nosí nálepku jeho "ex", dídžejka a modelka Chantel Jeffries je magnetom pre objektívy zaslúžene aj "sama za seba".

08.02.2022 00:00
659720109 Foto:
Dídžejka a modelka Chantel Jeffries (vpravo) v spoločnosti príťažlivej kamarátky na pláži v Miami.
debata

Pôvabná tmavovláska sa počas uplynulého víkendu objavila na pláži v Miami, kde ju počas sobotňajšieho popoludnia sprevádzala neznáma kamarátka. Dvojica dám nezostala nepovšimnutá – obe v úsporných bikinách, obe s ukážkovými krivkami a navyše s objektívmi, ktoré z väčšej vzdialenosti mierili ich smerom. To nemohlo uniknúť ani pozornosti bežných návštevníkov.

Jeffries je však na podobný záujem už zvyknutá a nenechala sa podobnými „dotieravými“ pohľadmi rušiť. Kamery ju zachytili, ako si vychutnala príjemnú teplotu vody a následne sa vybrala slniť na svoje ležadlo.

Video
VIDEO: Bieberova ex v bikinách na pláži? Niet divu, že z nej nespustili oči (a objektívy) Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

O deň neskôr potom Jeffriesovú zachytili objektívy aj v spoločnosti partnera – amerického dídžeja a producenta Dipla. Hoci sa špekulovalo o tom, že partneri sa už rozišli, aktuálne fotografie sú dôkazom opaku. Alebo ide jednoducho o jeden z tých vzťahov, kde sa k sebe dvaja zaľúbenci neustále vracajú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa diplo (@diplo)

Diplo, narozdiel od svojej vnadnej polovičky, ktorá sa snaží objektívy ignorovať, si pozornosť na miamskej pláži užil. V jednom momente sa dokonca postavil s úškrnom do polohy do kulturistu a napol potetované bicepsy tak, aby si ho paparazzovia mohli odfotiť. Aj zábery z jeho Instagramu, ktorý sleduje bezmála 6 miliónov užívateľov, naznačujú, že sa občas rád predvádza. V jeho prospech však svedčí, že je v ukážkovej športovej forme.

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka...
+12Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #paparazzi #Miami #sexy #Diplo #Chantel Jeffries

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...