Aniston má o chvíľu 53, v bikinách stále TOP formu! Ale pozor, takmer neustrážila...

Napriek tvrdej kritike filmových recenzentov sa spojeniu herečky Jennifer Anistonovej a herca Adama Sandlera v projekte Murder Mystery darilo. Pre Netflix v týchto dňoch už nakrúcajú pokračovanie.

10.02.2022 00:00
660682252 Foto:
Herečka Jennifer Aniston si užívala chvíle voľna v prestávkach nakrúcania na Havaji. Pristihli ju v bikinách.
debata (4)

Obe hollywoodske hviezdy sa podelili so svojimi fanúšikmi o prvé zábery z nakrúcania, ktoré prebieha na Havaji. Niekdajšia hrdinka sitkomu Priatelia sa v kimone s kvetinovým vzorom túli ku svojmu hereckému kolegovi pri romantickej panoráme s morskou hladinou. Na sociálnych sieťach sa následne objavili aj krátke videá, ktoré zhotovili reportéri počas nakrúcania prvých scén kriminálnej komédie.

Samozrejme, na slnečnom Havaji si treba nájsť aj čas na oddych a ten si veru našla aj hollywoodska diva, ktorá už v piatok 11. januára oslávi svoje 53. narodeniny. V tomto prípade boli paparazzovia opäť v pohotovosti a výsledkom sú momentky Anistonovej na balkóne prenajatej vily. Oblečenej len do bikín.

Herečka má ukážkovú fyzickú formu a podľa fotografií sa zdá, že jej poprsie ledva zahaľuje podprsenková časť, ktorú ma spustenú bez ramienok. Hrdinka populárneho seriálu Morning Show z produkcie Apple TV si zjavne prítomnosť reportérov neuvedomila, inak by sa asi snažila viac zahaliť.

aniston Čítajte viac Ak milujete Aniston a Witherspoon, tieto zábery vás rozhodne potešia!

Nakrúcanie na Havaji by malo trvať niekoľko nasledujúcich týždňov, pričom premiéra filmu Murder Mystery Z je naplánovaná na druhú polovicu tohto roka. Okrem toho by televízni diváci mohli vidieť už koncom roka Anistonovú aj v tretej sérii spomenutej Morning Show, kde stvárňuje moderátorku Alex Levyovú. Nakrúcanie ďalších epizód potvrdili producenti v januári tohto roka. Vrátiť by sa opäť mali aj hviezdy ako Reese Witherspoon či Billy Crudup.

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka...
+12Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio...

Letný štýl Jennifer Anistonovej

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #nakrúcanie #Havaj #Adam Sandler

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...