Šach-mat! Dua Lipa vypredala koncert v Miami, o deň neskôr vytasila krivky na pláži

Už niekoľko dní sa v Miami nachádza britská speváčka Dua Lipa. A hoci sa jej pobyt mal niesť prevažne v pracovnej atmosfére, zdá sa, že na oddych si tiež našla čas.

14.02.2022 00:00
661332749 Foto:
Speváčka Dua Lipa si užívala na pláži po tom, čo vypredala koncert na Miami.
debata

Rodáčku z Londýna s kosovsko-bosnianskymi koreňmi zachytili objektívy paparazzov počas uplynulých dní viackrát – práve jej posledný výlet na americkú pláž, vo štvrtok popoludní, mal však špeciálny nádych. Dvadsaťšesťročná Lipa totiž odštartovala v Miami svoje svetové turné k ostatnému albumu Future Nostalgia. Podarilo sa jej vypredať štadión a jej vystúpenie bolo vraj veľkým úspechom.

Triumf na koncerte, počas ktorého odzneli aj hity ako Don't start now či Physical, prišla potom osláviť k oceánu a v spoločnosti kamarátky, tímu spolupracovníkov a tiež rodičov – otca Dukagjina a mamy Anesy – si užívala slnečné počasie. Prehliadnuť sa nedala plavková voľba, ktorú si hudobná umelkyňa obliekla – miniatúrne bikiny so šachovnicovým vzorom ukryli len to najnutnejšie. Keď sa potom z pláže pobrala späť do hotela, od pása dolu sa zahalila ešte akousi „bedrovou zásterkou“. Viac už treba nebolo a Lipa bola zjavne so svojím outfitom spokojná.

Video
VIDEO: Dua Lipa oslávila triumf na koncerte na pláži v Miami. Zdroj: Splashnews TV / Splash News / Splash / Profimedia

Speváčka s koncertom v Miami odštartovala svetové turné, v rámci ktorého by mala väčšiu časť roka 2022 stráviť na koncertných pódiách a cestovať po celom svete. Zastávku má naplánovanú aj vo Viedni a dokonca aj v Bratislave, kde by mala vystúpiť v rámci hudobného festivalu Lovestream.

Speváčka Adele dorazila na Brit Awards 2022 v kreácii Armani Privé. Čítajte viac Nádherná Adele na cenách Brit Awards! Uchvátila v zamate aj slovami o exmanželovi a synovi

Talentovanej speváčke sa darilo aj na nedávnych cenách Brit Awards, kde získala cenu v kategórii Best Pop Act. Hoci si cenu nemohla prevziať osobne, keďže v Amerike finišovali jej prípravy na štart turné, poslala odkaz svojim krajanom na sociálnej sieti. Sľúbila, že aj fanúšikovia v Londýne sa dočkajú jej pesničiek a koncertu, ktorý vraj bude plný tanca, špeciálnych efektov a veľkej zábavy.

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka...
+12Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #turné #plavky #Miami #Dua Lipa #šachovnica

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...