Heidi Klum odhalila, čo sa dalo! Ale smola, zatienila ju hviezda wrestlingu - sexepílom aj TOP formou

Pred veľkolepým vyvrcholením športového víkendu v Amerike, kde sa konalo finále Super Bowl, prebehlo niekoľko hviezdami nabitých párty. Nemecká rodáčka a televízna celebrita Heidi Klum stihla hneď dve z nich.

15.02.2022 00:00
Maxim Big Game Weekend Day One Foto: ,
Bývalá modelka, dnes najmä televízna osobnosť Heidi Klum predviedla zo svojho tela, čo sa dalo.
debata

Štyridsaťosemročná mama štyroch detí si najprv vyrazila na akciu Homecoming Big Game Weekend, ktorá sa konala v piatok a ktorej hostiteľom bol spevák Justin Bieber. V spoločnosti manžela Toma Kaulitza predviedla plavovlasá Nemka sexy look v minišatách so zvieracím motívom. To však asi mnohí netušili, čo má ešte bývalá tvár značky Victoria's Secret v pláne. Na druhý deň vyrazila do spoločnosti znovu. Ešte odhalenejšia.

Modelka a influencerka Porsha Williams...
Americká wrestlerka Barbie Blank na podujatí...
+5Modelka Elle Smith na akcii Maxim Big Game...

Heidi Klum si v sobotu (opäť s manželom) odskočila na akciu Maxim Big Game Weekend, ktorú mal pod palcom známy pánsky lifestylový magazín. A možno aj pre meno hostiteľa, na stránkach ktorého sa sexy modelka viackrát objavila, sa snažila byť Heidi poriadne zvodná. Ružové minišaty s prestrihmi a šnúrkami, ktoré lemovali nahú kožu a bujný dekolt, boli poriadne odvážne. Niežeby sme niečo podobné v podaní známej Európanky už nevideli, stále novšie a novšie kreácie s podobným zámerom (provokovať a pôsobiť sexy) však už občas trošku unavujú.

zväčšiť Americká wrestlerka Barbie Blank na podujatí... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Maxim Big Game Weekend Day One Americká wrestlerka Barbie Blank na podujatí Maxim Big Game Weekend v Los Angeles.

Hoci sa šéfka vlastného impéria s televíznou reality-šou snažila ako vedela, predsa len v tento večer ťahala za kratší koniec. Na podujatí Maxim sa totiž objavili aj ďalšie príťažlivé dámy a viacerým z nich sa podarilo Klumovú zatieniť. Ani nie tak mierou odhalenej pokožky ako skôr väčšou rafinovanosťou.

660283155 Čítajte viac Heidi Klum je na pláži a provokovanie nechýba! Nahá? Tentoraz sa musela vyzliecť...

Reč je v tomto prípade aj o bývalej modelke, dnes úspešnej zápasníčke wrestlingu Barbie Blankovej. Tridsaťpäťročná rodáčka z Floridy bola jednou z fotografovaných hviezd sobotňajšieho večera. Obliekla si úzke čierne nohavice a podprsenku rovnakej farby, ktorú prekryl top zo sieťoviny zdobenej krištáľmi. Blank vyzerala sexy a navyše aj v ukážkovej forme. Jej vyšportované telo, pevné ramená a bruško v tento večer skrátka nemali konkurenciu.

Medzi ďalšími hosťami podujatia sa objavila aj modelka Elle Smith či dídžej Tiesto. Viac nájdete v našej galérii. O tom, ako prebehlo hudobné vystúpenie počas prestávky v nedeľňajšom finále Super Bowl, čítajte viac tu.

Video
VIDEO: Heidi Klum nakrúcala s nahou modelkou v zlate svoju reality-šou Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Super Bowl #párty #Maxim #Barbie Blank

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....