Tatum nafotil najsexi zábery svojej kariéry! Naláka s nimi aj na rodinný príbeh?

Do kín po celom svete vstupuje nový film Pes, v ktorej okrem štvornohého hrdinu stvárňuje hlavnú rolu aj hollywoodsky herec Channing Tatum.

15.02.2022 00:00
Channing Tatum Portrait Session Foto: ,
Herec Channing Tatum na zábere z promovania nového filmu Dog (Pes).
debata

Do kín práve vstupuje rodinný film Pes. Herec Channing Tatum, ktorý v ňom stvárnil hlavnú rolu, však nafotil sériu záberov, ktoré viac než „k rodine“ majú bližšie k jeho slávnej úlohe (a skutočnej minulosti) úspešného striptéra.

Americký herec sa postavil pred objektív dua fotografov Inez a Vinooda, aby spoločne s nimi vytvoril zábery pre pánsky lifestylový časopis V Man. Výsledok okamžite rozprúdil debaty na internete a mnohé nadšené reakcie fanúšičiek aj fanúšikov Tatumovej fyzickej príťažlivosti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VMAN (@vman)

Štyridsaťjedenročný herec sa na čiernobielych snímkach postavil pred objektív vo viacerých stylingoch – azda najviac však budí pozornosť ten, kde (ne)má na sebe len čierne pánske speedo-plavky a necháva naplno vyniknúť jeho vyšportovanú svalnatú figúru. Komentáre pod obrázkami, ktoré sa objavili na Instagrame magazínu, ale aj na vlastnom hercovom profile, sprevádzajú mnohé komplimenty a pochvalné komentáre od internetových fanúšikov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VMAN (@vman)

Tatum, ktorý sa v minulosti živil ako model a tiež tanečník v ľahkých striptízovo ladených šou pre dámy, len nedávno potvrdil, že sa vráti v úlohe striptéra v záverečnom filme série Magic Mike. Je pravdepodobné, že aj kvôli tejto úlohe je bývalý manžel herečky a tanečnice Jenny Dewanovej opäť v ukážkovej forme.

Diváci však budú môcť herca čoskoro vidieť aj v ďalšom projekte. Okrem aktuálneho Psa (Dog) sa totiž už chystá premiéra filmu The Lost City (Stratené mesto), v ktorom si zahral po boku Sandry Bullockovej a Brada Pitta. Na margo slávnych kolegov sa Channing Tatum tiež vyjadril v rozhovore pre magazín V Man.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VMAN (@vman)

„Sandra je presne taká, akú ju chcete mať – to najúžasnejšie, najbrilantnejšie zlatíčko. Produkovala film a vie o každej jednej veci na pľaci a vie, koľko to stálo, je to ten typ človeka. Brad je v tomto filme je fakt na popukanie. Ak niekedy urobíme Jump Street 3, musíme to natočiť s ním – hovorím vám, ak mu dáte správnu postavu, jeho komediálny talent je čisté zlato,“ vysvetlil herec.

Video
VIDEO: Trailer k filmu Pes. Zdroj: Bontonfilm

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #fotografie #magazín #Speedo #sexy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...