Clooneyho bývalka, sexy Talianka, vyrazila na pláž: 10 rokov dozadu a dnes, rozdiel nájdete!

Asi už navždy bude nosiť nálepku "bývalky" herca Georga Clooneyho, s tým sa musí Elisabetta Canalis vyrovnať. Talianska hviezdička sa pritom už roky snaží budovať vlastnú kariéru aj meno.

24.02.2022 00:00
664236270 Foto:
Modelka a herečka Elisabetta Canalis počas fotenia na pláži v Santa Monice.
debata (1)

V jej prípade sa tak deje tradičnými prostriedkami – už v čase vzťahu s Clooneym sa rodáčka z talianskeho Sassari radila medzi príťažlivé dámy a modelky ochotné predvádzať svoje krivky pred objektívom. Keď sa pred pár dňami Elisabetta objavila na pláži v Miami, vyzeralo to veľmi podobne.

Dnes 43-ročná Talianka sa postavila pred objektív fotografa a vystriedala niekoľko outfitov. Jeden rozdiel by ste predsa len našli – kým pár rokov dozadu sa pred objektívom najčastejšie vykrúcala v sporých bikinách, tentoraz už to bol jednodielny model, v ktorom ju zachytili objektívy, keď sa prezliekala z jednej kreácie do druhej.

Video
VIDEO: Elisabetta Canalis fotila na pláži v Santa Monike. Zdroj: Profimedia

To však neznamená, že by Elisabetta nebola vo forme – práve naopak, pýši sa vyšportovanými krivkami. Akurát sa zdá, že sa už viac vekom zahaľuje. Okrem jednodielnych plaviek predviedla aj plážové šaty, polotransparentnú tuniku a niekoľko decentnejších modelov. Pre aký magazín vznikali zábery, jasné zatiaľ nie je.

Canalis sa už dávnejšie presídlila do Ameriky, kde v Miami žije so svojím manželom Brianom Perrim. S fešným lekárom sú rodičmi dcérky Skyler, ktorá sa narodila rok po ich svadbe v roku 2015.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elisabetta Canalis (@littlecrumb_)

O vzťahu s Clooneym sa herečka a showgirl, v minulosti hviezda talianskej televízie, nevyjadruje takmer vôbec. Podľa viacerých zdrojov z okolia Canalisovej nemajú spolu žiaden kontakt. „Neľutuje ich vzťah, vie, že to je časť jej minulosti, ale zbytočne sa do nej nevracia,“ komentoval zdroj.

Herec George Clooney randil aj s kolegyňou,...
Záver 90-tych rokov strávil George Clooney v...
+5Herec George Clooney v roku 2004 na červenom...

Canalis bola súčasťou dlhého zoznamu partneriek, s ktorými sa slávny hollywoodsky herec objavoval v spoločnosti, kým napokon nestretol právničku Amal Alamudinovú. Z nej sa stala pani Clooneyová a dvojica spolu vychováva dvojičky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #fotenie #Miami #Elisabetta Canalis

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...