Vzala si muža, ktorého opustila žena kvôli Bezosovi! Pohľad z pláže vraví jasne: Je nádherná!

Kariéru odštartovala v televíznej súťaži o hľadaní modelky. Narozdiel od väčšiny adeptiek podobných šou sa však jej kariéra rozbehla naplno. Ani po viac ako dekáde krásna Pia Whitesell Miller nestratila nič zo svojich pôvabov.

25.02.2022 00:00
modelka, bikiny, pláž, Pia Whitesell Miller Foto:
Modelka a herečka Pia Whitesell Miller na pláži v Malibu.
debata

Narodila v Čile do rodiny známej dizajnérky Angély Blanco. Keď mala Pia štyri, rodina sa presťahovala do Austrálie a už ako sedemročná začala navštevovať akadémiu pre budúce modelky. Prihlásila ju vraj do nej vlastná mama. Niet však divu, potenciál vlastnej dcéry, krásu a sošnosť vraj videla už v útlom veku a Pia ich následne potvrdila aj v období dospievania a mladosti. Platia dodnes…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pia Whitesell (@pia)

Keď sa pred pár dňami mama dvoch detí, dnes 38-ročná Pia objavila na pláži v Malibu, okamžite sa stala centrom pozornosti. Nielen pre svoju pôvabnú (a paparazzom známu) tvár, ale aj ukážkové krivky a udržiavané vyšportované telo. V dvojdielnych svetlomodrých bikinách predviedla bývalá tvár značiek ako Maybelline či Gilette Venus perfektnú figúru. Klasickejšie strihané dvojdielne plavky len zvýraznili jej prirodzené proporcie, o ktoré sa zjavne táto vysoká tmavovláska stará pravidelným športom.

Modelky Melanie Ribbe (v strede v bielych...
Herečka Jennifer Aniston si užívala chvíle...
+3Speváčka Dua Lipa si užívala na pláži po tom,...

Konieckoncov, o športe vlastne ani netreba špekulovať – aj na pláži v Malibu totiž Whitesellovú Millerovú zachytili objektívy s pádlovacou doskou a veslom. Po konverzácii so skupinkou kamarátov sa Pia vybrala na more.

Okrem modelingu, v ktorom sa jej darilo najmä v rodnej Austrálii, sa posledné roky snaží kráska realizovať aj ako herečka. Naposledy sa objavila napríklad vo filme Dora a stratené mesto zo zlata, ktorý produkovala streamovacia platforma Netflix.

zväčšiť Miliardár Jeff Bezos a jeho životná partnerka... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
LACMA Art + Film Gala Miliardár Jeff Bezos a jeho životná partnerka Lauren Sanchez, ktorá bola v minulosti vydatá za súčasného manžela modelky Pie Whitesellovej Millerovej.

Sošná a príťažlivá dáma je druhýkrát vydatá – manželstvo s prvým partnerom, futbalistom Bradom Millerom trvalo bezmála deväť rokov, od mája minulého roka je vydatá za podnikateľa Patricka Whitesella – mimochodom exmanžela Lauren Sanchezovej, ktorá ho opustila kvôli miliardárovi Jeffovi Bezosovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Lauren Sanchez #Pia Whitesell Miller

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...